1

Tradare? Spionaj? Aiurea ! De intoxicare n-ati auzit?

Posted by Geocer on 5 martie 2009 in Servicii Secrete, spionaj, tradare, Ucraina |

In ultimul timp, o mare parte din presa s-a preocupat de scandalul de tradare si spionaj „in favoarea unei tari ne-membre NATO” cum s-a spus. La inceput s-a crezut ca este vorba de Rusia, apoi avand in vedere expulzarea atasatului militar al Ambasadei Ucrainei, s-a vazut clar despre ce tara este vorba.
Ce cred eu? Eu cred ca maruntisuri dintr-astea fuma Securitatea lui Ceausescu (si sa nu-mi spuneti ca SRI-ul nu e urmasul Securitatii) la cafeaua de dimineata. Ca mai tarziu aveau de pus la cale treburi mai complicate (atacuri teroriste asupra redactorilor Europei Libere sau asupra sediului acestui post …).
Deci, avand in vedere problemele pe care le aveau cu noi privind delimitarea platoului teritorial din Marea Neagra, ucraineeni au incercat sa creeze o bresa in apararea noastra (cum se zice la fotbal) si sa aiba acces la niste date militare secrete pe care le foloseau expertii nostri in pregatirea pledoariei de la Haga. Si au reusit cand bulgarul l-a gasit pe amaratul ala de subofiter in foame. Numai ca serviciile noastre i-au mirosit repede si au inceput sa le serveasca informatii false. Astfel incat la Haga noi ne-am dus cu o pledoarie beton, iar ucraineenii au venit cu ceea ce am vrut noi sa vina.
Acum ca treaba cu Haga s-a terminat, s-au plictisit si serviciile noastre sa le tot furnizeze informatii false, asa ca i-au saltat ca sa scape naiba de „marea retea de spionaj” a Ucrainei.
Una peste alta, bine le-au facut !

1 Comment

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.