Sa-l remanieze, primesc. Dar sa-l lase in functie.

16

Postat de Geocer | in categoria alianta, Boc, Bogdan Olteanu, infractionalitate, Nica, PDL, politica, PSD, remaniere, turism electoral, Vasile Blaga | pe data de 29-09-2009

Cam asta-i raspunsul PSD-ului la amenintarea lui Boc de a-l remania pe ministrul Nica. Interesant mi se pare faptul ca dintr-o data a vazut si primul ministru infractionalitatea crescand, a vazut si el cat de nesigure sunt strazile din marile noastre orase, dintr-o data a realizat ca jafurile armate au devenit tot mai dese in ultima vreme. Pana acum toate astea n-au existat. Ele au aparut doar dupa ce-a zis Nica chestia aia cu turismul electoral si cu confiscarea autocarelor ce vor folosite in acest scop. Pai acum, indiferent cum or s-o dea cei de la PDL, asa le va merge buhu : ca au vrut sa se debaraseze de Nica pentru ca le-ar fi stricat planurile turistice pentru sfarsitul de toamna.
Aseara am ras in hohote la o afirmatie a lui Vasile Blaga intr-un talk-show : „Din cate am inteles, atunci cand vorbea de turism electoral nici nu se referea la noi, ci la PNL”. A fost asa de buna gluma incat liberalul Bogdan Olteanu, aflat si el in platou, nici macar nu s-a deranjat sa-l contrazica.

Comments (16)

Sunt penibili cu toţii şi ar merita şuturi zdravene în părţile moi…

Astea sunt nu doar jocuri electorale… Sunt mult mai josnice, adevarate mizerii menite sa ne aduca in pragul disperarii si sa acceptam dictatura basesciana.

@Cristian : buna solutia ta cu suturile.

@gamalia : parerea mea e ca dimpotriva. Toate mizeriile astea ne vor face sa-l repudiem din ce in ce mai tare pe marinar si sa alegem pe altul peste 2 luni.

isi bat joc de noi si e grav ca au ajuns in punctul in care nici nu le mai pasa ca noi stim ca ne mint in fata. orice om cu scaun la cap isi da seama ca boc vorbeste prostii, intrecut doar seful lui de la cotroceni

Ai perfecta dreptate, Lucian, in privinta faptului ca au ajuns intr-un asa hal de nesimtire incat nu le mai pasa de noi. Dar ceva tot putem sa facem ca sa le dam o lectie.

se zice ca fiecare tara are guvernul pe care-l MERITA!

Daca mai vad PD-L-ul la putere si dupa alegeri…ma mut din tara!

Curat – Murdar !!!
Parca ar fi aceeasi din Caragiale !!!

nu cred ca are Boc cohones sa-l schimbe…

Eu n-am inteles ce se doreste la interne, unul neutru sau unul din opozitie?
Si daca Geoana face propunerea trebuie ca Basescu sa fie de acord ? Nu ?
Atatia draci cati va aproba Basescu pe cineva care sa nu fie din gasca lui.
Tampit ar fi Geoana sa faca vreo propunere… Oricum nu i-ar aproba niciuna dar atunci Nica ar deveni demis…
Acum, pana nu se hotaraste Basescu sa semneze actul de demitere nu se poate pune altul in loc.

Eu ma bucur ca am reusit sa ma tin deoparte de toata cacialmaua aceasta politica…

Politica e frumoasa…ma mir ca nu degusta niste sampanie:D

@cherie :L-am vazut aseara pe Nica la TV. Vorbea asa de ingalat si balbait ca dupa 10 minute am preferat sa ma culc decat sa-l ascult pe el.

@Rappa_ru Foarte frumoasa e politica. Si are si picioare misto. Am vazut-o si eu pe centura Pitestiului.

E bine asa…cred ca de aia o "pupa" si "mulg" toti:))…nu o mai suport:D

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.