Festivitate de premiere

8

Postat de Geocer | in categoria Anagrame, criptograme | pe data de 25-10-2009

Asa cum stiti, s-a incheiat de curand concursul de criptograme pe care l-am lansat in urma cu doua saptamani. Am stat, m-am gandit, m-am socotit si cred ca daca-mi mai vine chef de astfel de jocuri si concursuri o sa-mi fac un blog dedicat criptogramelor (la care o sa adaug si anagrame). Nu pe .ro, ci tot pe blogspot (sau wordpress, in cazul in care Logatu inregistreaza inaintea mea criptograme.blogspot.com). Dar pana una-alta, iata clasamentul final :
1. Ioana ………………… 36 p.
2. Logatu  ………………. 30 p.
3. Gamalia……………… 26 p.
4. Rappa_ru ………….. 25 p
5. Raluca Nicula …….. 22 p.
6. Cell61  ………………. 15 p.
7. Gabrielle  …………… 11 p.
8. Turisticus …………… 8 p.
9. Gina  …………………. 3 p.
10. Giulia  ………………. 1 p.
In concluzie s-au obtinut urmatoarele premii :
Ema a castigat un CD audio cu „Directia 5”.
Logatu a castigat un DVD despre meciurile lui Hagi la Nationala.
Ioana a castigat un DVD cu filmul „Spiderman 3”.
Ii felicit atat pe castigatori cat si pe ceilalti participanti.
Propun ca inmanarea premiilor sa se faca la urmatoarea intalnire a Clubului Bloggerilor, intalnire ce va avea loc pe data de 6 noiembrie. Ii rog pe castigatori sa confirme ca sunt de acord cu data respectiva.

Comments (8)

Felicitari castigatorilor! Si tie o duminica frumoasa!

O duminica frumoasa si tine, Elena.

Felicitari! La 11 puncte … 11 acadele! A 11-a este pentru cel care a initiat jocul. Acum, sa vedem cine are diabet si ma refuza! ;))
P.S.
Sunt pe mess!

Nu-mi ramane decat sa ma plec in fata iscusitilor castigatori, caci tare ii admir: pentru mine criprogramele sunt prea..incriptate! Seara frumoasa va doresc tuturor!

Sunt perfect de acord.

Pe 6 noiembrie, adica vinerea, ies la ora 20 de la cursuri. Eu i-as ceda premiul Ralucai, dar mai rebuie sa fiti si voi de acord.
Am intrat pe criptograme.blogspot.com si am vazut ca e deja creat ­čśë

@Logatu : chestia e ca premiul ala se potriveste mai mult unui barbat. Ma indoiesc de faptul ca Raluca s-ar uita la forbal.
Deci, poti veni dupa ce termini cursurile, ca oricum noi vorbim mult, asa ca nu cred ca o sa terminam inainte de ora 21.
Cat priveste criptograme.blogspot.com , ghinionul tau ca nu l-ai inregistrat la timp =))
O sa-i dau drumul mai incolo, saptamana asta sunt ocupat cu alte treburi.

Dupa o indelunga consfatuire care a durat 10 secunde, eu si Cosmin am cazut de acord ca Rappa_ru va primi dvd-ul nostru pentru ca a rezolvat frumos cateva criptograme destul de dificile. E putin probabil ca voi ajunge pe 6 la intalnire, iar noi oricum ne uitam mai mult la filme porno.
Si cum Logatu va renunta si el la premiu in favoarea Ralucai, vei face bine sa regandesti premiile si fiecare din cei trei sa aleaga ce vor.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.