Blog de Bucuresteanca

3

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger, Jocuri bloggeristice | pe data de 10-01-2010

Pe Iulia o stiu de pe vremea cand nu poseda un domeniu personal. Blogul era tot „de Bucuresti”, dar era gazduit de blogspot.
Iulia a avut o idee buna cu acest titlu, desi blogul ei nu se refara exclusiv la orasul capitala, ci contine multe informatii despre viata ei personala (de exemplu, aflam ca la inceputul acestui an si-a propus sa aiba o dieta mai „usoara”, cu mai multe peste si cu legume), preocuparile si gandurile sale etc. Pana la urma este un blog personal, asa incat mie mi se pare normal sa fie asa cum este.
Putem sa citim si cum vedea ea Craciunul prin ochii de copil si cum il vede azi, putem surprinde diferenta intre tihna casei bunicilor si nebunia de la hypermarket-urile zilelor noastre, dar si cum vede ea viata din capitala.
Mai demult a scris niste articole (mai bine zis fotoreportaje) cu locuri placute din Bucuresti. Poate ca o se reia seria mai in primavara, ca atunci se pot face poze multe si frumoase. Uneori scrie cu mult optimism, alteori se ghiceste in scrisul ei un dram de amaraciune.
Ca si reprosuri, as avea sa-i fac doua : desi este foarte bine organizat, blogul nu contine si o arhiva a sa. Loc ar fi berechet pe coloana a doua si ar fi pacat sa nu-l foloseasca. Celalalt repros se refera la faptul ca nu si-a importat vechiul blog pe domeniul personal, astfel incat sa aiba totul unificat intr-un singur loc. Dar sunt lucruri marunte care se pot rezolva destul de usor, zic eu.
Deci, bafta in continuare, Iulia-Blog de Bucuresti !

Comments (3)

Multam fain de review, Geo. Si eu simt nevoia sa mai pun poze, chiar am o serie intreaga, de la greva, de pe unde mai umblu… dar scriu mereu in graba si las partea cu poze pe alta data.
In ceea ce priveste arhiva, ea exista, este chiar in josul primei coloane…

Acum ca mi-ai zis, am vazut-o si eu. Asa aveam de gand s-o pun si eu : ca lista derulanta. Bine ca n-am pus-o asa, ca nu prea e vizibila !

Îi urăm şi noi baftă!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.