Decat iarna si ger, mai bine vara si cald

13

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger, Jocuri bloggeristice | pe data de 13-01-2010

Sarut mana doamna doctor. Sunt eu, Geocer, ma stiti de pe blog. Doamna doctor, uitati de ce va deranjez : am si eu o problema. Ieri m-am intepat cu un ac in deget, iar azi de dimineata am observat ca am un punct rosu in locul acela. Credeti ca sunt bolnav? Ca eu am avut si scarlatina cand eram mai mic, sa stiti. Si-atunci tot asa era : aveam puncte rosii pe corp. Si am observat ca mai am inca unul, iar acolo nu m-am intepat, doar m-am scarpinat. Ca asa era si cand aveam scarlatina : puncte rosii, mancarimi. Credeti ca am facut din nou scarlatina? Cum? Daca am facut odata, n-o mai fac si a doua oara? Imposibil, doamna doctor ! Hehe, ce bine-ar fi sa ne imbolnavim doar o singura data. Dar eu racesc in fiecare iarna. Uneori racesc si vara. Si mai am si un unchi care a avut de mai multe ori pneumonie, a fost si internat. Asa ca eu cred ca am facut din nou scarlatina. Ma internati? Aaa, inteleg : nu sunt locuri la spital si preferati sa ma lasati sa ma chinui cu boala mea, in loc sa-mi dati bilet de internare. Dar niste analize nu-mi faceti? Ca eu cred ca sigur sunt bolnav. Si e mai bine sa luam boala din scurt, sa n-o lasam sa se instaleze in organism ca la ea acasa. Asa am citit eu pe net. Ce, nu sunteti de aceeasi parere? Pai de unde stiti dumneavoastra ca nu sunt bolnav, ca doar nu m-ati consultat prin internet. Daca eu ma simt bolnav, dumneavoastra trebuie sa-mi confirmati diagnosticul, nu sa incercati sa ma linistiti, sa imi ascundeti faptul ca sunt bolnav, iar maine-poimaine sa ma trezesc mort. Asa i-ati jurat dumneavoastra lui Hipocrate? Ca o sa-i duceti cu vorba pe bietii bolnavi in loc sa-i tratati? Haideti ca vin al dumneavoastra la cabinet, pana la ce ora va gasesc? Bine, multumesc, sarut mana.
Discutia de mai sus e imaginara, dar i s-ar putea intampla doctoritei-bloggerite cunoscute de noi muritorii de rand drept „Silavaracald„. Chiar am citit pe blogul ei niscaiva articole de genul asta. Deci, eu cred ca blogul s-ar putea numi si „Blog de doctorita”, dar n-o sa-i dau eu sfaturi privind titlul. Observ ca e inscrisa si pe „Toate blogurile”, este si pe twitter, deci e o doctorita moderna, nu dintr-alea care nici nu se ating de calculator, ca sa nu mai zic de net. Se considera o incepatoare intr-ale bloggeritului, dar eu cred ca deja nu mai este. Eu, cand eram incepator, aveam 2-3 cititori pe zi si 1 comentariu pe luna. Ori ea are mai multe comentarii decat mine. Nu ca eu as fi un etalon, dar daca pe mine ma considera mai „veteran” in bloggereala, inseamna ca si ea este.
Tema blogului este simpluta (chiar simplista as zice), fara niciun fel de zorzoane. Deci, aici ar mai putea imbunatati cate ceva. Despre ce mai scrie, in afara de doftoreala si de articolele din acest joc? Pai un fel de „de toate pentru toti”. Lepse, porci taiati, vanatoresti sau pescaresti (cica sotul le face pe-amandoua), bucatareala (si la asta, tot sotul e expert, ea doar se uita si pozeaza) si multe altele.
In incheiere, ca si celorlalti participanti la joc, ii urez cat mai multa inspiratie pentru a scrie numai articole interesante.

Comments (13)

Eu ii vreau sotul, cu singurul amendament ca trebuie sa se lase de vanta, dar la bucatarie il pot gazdui din cand in cand 😀

Si cu Xreader ce faci? Il tii pe balcon?

Pai eu am zis doar de bucatarie, X cred ca s-ar bucura 😉

Ehei, am vazut eu niste filme cu niste chestii care se-ntamplau in bucatarie …. mama, mama !

Eu nu am vazut in filme, dar am citit la Ioana pe blog…

A scris Ioana chestii dintr-astea?

Ema, vezi ca ti-am luat trompa. Acum iti place cum arati?

Nu intrasem până acum pe acest blog, am făcut-o şi voi mai merge… Iată că acest joc propus de tine îşi arată roadele. Unele bloguri vor fi studiate de mulţi curioşi şi sunt sigur că vor apărea multe surprize plăcute… Bună de tot partea de început a materialului tău…

Cristian, nu pot decat sa ma bucur.

Mulţumesc. Geo, pentru aprecieri! Venind de la un veteran ca tine, au greutate. 🙂
Felicitări pentru paştişa de la început! O să te fac co-bloggerul meu pe chestia asta, pe anumite teme! =))
@oana
Unei scriitoare ca tine, îl voi ceda (câteodată) cu bucurie. A se folosi numai în scopurile declarate! 🙂
@Cristian
Şi reciproca e valabilă. Şi eu am tras cu ochiul pe cei din blogrollul geocerian şi am decis că am unde-mi petrece ceaurile de răgaz! 🙂

Din motive obiective, am sa aman pentru maine dimineata postarea despre blogull doamnei doctor!

Multam de intelegere!

Silva, sarut mana, cam murim de foame aici 😀

Buna tare monologul (ca n-as putea sa-i spun conversatie, doamna doctor, saracuta, n-a avut loc de tine, guralivule ! 😛 ) de la inceput !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.