Joc bloggeristic incomplet

12

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger, Jocuri bloggeristice | pe data de 13-01-2010

Dupa cum bine a observat Simion Cristian, o parte dintre cei inscrisi in joc s-au retras.
Astfel, Julie a fost prima care a sters toate articolele pe care le scrisese in cadrul jocului si s-a retras fara nicio explicatie. Nu stiu cine sau ce anume a suparat-o.
Canguru’ s-a scuzat si a spus ca a plecat in strainatate, deci intr-un fel ar avea circumstante atenuante.
Iar ultimul retras este Turisticus, care m-a anuntat ieri prin mess ca nu mai vrea sa continue, apoi si-a sters toate articolele scrise in cadrul jocului.
Nu pot decat sa-mi exprim parerea de rau in legatura cu aceasta situatie si sa-i anunt pe cei ramasi in concurs ca mai avem de criticat 2 bloguri : azi pe Silavaracald, iar maine pe Simion Cristian.

Comments (12)

Multi am fost, putin am ramas! Noi mergem inainte!

Joi e randul meu sa ma supar! O sa-mi sterg blogul si o sa ma retrag in munti! 🙂 🙂 🙂

Sa inteleg ca cei care s-au retras au facut-o pentru ca s-au suparat? Eu sper ca nu.
In ceea ce ma priveste, am ramas un pic in urma, insa promit ca recuperez. Chiar cu un mic decalaj, promit ca voi scrie despre fiecare blog din concurs 🙂

Nu stiu care a fost motivul retragerii fiecaruia. Doar Canguru a anuntat ca pleaca in srtainatate.

Pacat. O critica (in cazul vostru nu prea e critica) ajuta intotdeauna.

Păi, dacă nu mai aveţi pe cine critica şi riscaţi să deveniţi şomeri, … da-ţi-vă la mine: Zamfir de Turda (http://zam-fir.blogspot.com). Cu o condiţie: să fiţi nemiloşi! Mulţumesc anticipat … pentru răutate!

Aveam de gand sa organizez o a doua runda de critici pe blog. In urma gustului amar cu care m-am ales de pe urma acestei prime runde, cred ca o sa renunt. A doua era gandita sa aiba 2 tabere : critici si criticati. Sunt in cumpana ! Pana la urma, mi-as putea vedea de drumul meu bloggeristic, fara sa-i mai implic si pe altii.

Eu zic ca au fost si aprecieri, si critici decente. Chiar n-am reusit sa-i inteleg pe cei care s-au suparat. Dar mi-au lasat un gust amar. Si nu e de la vinul pe care tocmai l-am baut !

[…] eram un personaj de desene animate, aş fi fost… Ratchet Dacă eram o formă, aş fi fost… un joc bloggeristic incomplet Dacă eram un număr, aş fi fost… tu cât mai ai? Dacă eram un mijloc de transport, aş fi […]

Eu pana la urma tot nu am inteles daca/cine/de ce s-a suparat, insa eu imi fac abonament la concursurile organizate de tine, mai putin cele cu anagrame/criptograme si ce grame or mai exista.

Imi pare rau si inteleg sentimentul pe care il ai, as vrea insa sa iti spun ca eu iti sunt recunoscatoare pentru ca prin intermediul concursurilor pe care le-ai organizat, am descoperit oameni si bloguri faine.

Si eu sunt putin in urma, dar recuperez maine. Si eu am gasit cateva bloguri foarte interesante ale unor oameni cu care am descoperit ca am multe, multe in comun.

Dar am revenit si sunt la zi!

Am vazut ca ai recuperat, felicitari !
Ia uite ce "trompa" ti-ai pus !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.