Simion Cristian

11

Postat de Geocer | in categoria blog, blogger, Jocuri bloggeristice | pe data de 14-01-2010

Asa se numeste si autorul, asa si blogul. Si-atunci, eu de ce sa-mi intitulez altfel articolul despre el?
Nu s-a obosit sa-i mai gaseasca si el un nume care sa reflecte ceea ce scrie acolo. I-a dat numele sau. Despre astfel de oameni se spune ca sunt foarte mandri de ei insisi, ca au mandria nobletii numelui. Asa o fi si amicul nostru?
Il stiu de multa vreme pe Simion Cristian, dar pot spune ca tot nu-l cunosc prea bine. Ii citesc blogul, comentez din cand in cand (mai rar decat as vrea), dar parca-mi lipsesc niste informatii despre el. Parca nu stiu de unde sa-l apuc.
Ieri, cand a comentat blogul lui Silavaracald a spus ca blogul doamnei este varianta feminina a blogului sau. Aha, mi-am zis : te pomenesti ca si el o fi medic ! Nu e, a spus-o tot in articolul de ieri : e inginer, ca mine. Deci, tot nu l-am „citit”.
Simion Cristian participa cu entuziasm la toate jocurile si concursurile din blogosfera. Hai ca aici am exagerat : nu participa chiar la toate, nici n-ar avea cum. Doar la o parte dintre ele. Iar cele la care participa le transforma in categorii si isi aranjeaza meticulos toate articolele in acele categorii. E mult mai ordonat decat mine, deci. Eu daca as afisa categoriile, ar iesi o varza.
Si apropo de categorii, are si una intitulata „Ce ma enerveaza!”. Nu mi-l pot inchiupui nervos, dar uite ca exista si lucruri care-l scot din sarite. Bun, deci explorand eu acea categorie, am dat peste doamna Udrea, celebra ministresa de la turism, pe care Simion Cristian a botezat-o „Sexy buzoianca”. Dar de ce l-o fi enervand distinsa doamna, oare? Sau o fi procedand si el ca vulpea? Daca nu poate ajunge la struguri, zice ca sunt enervanti? Nu ma mai intind prea mult cu tachinarile, ca desi el stie de gluma, nu stiu eu care-i e limita. si nu vreau sa-l supar prea tare !
Simioane, draga iti urez si tie multa inspiratie ca sa produci articole interesante, captivante, fascinante, iar bloggereala sa-ti ofere multe satisfactii.

Comments (11)

UN BLOG UNDE CITESC POSTĂRI BINE SCRISE DE FIECARE DATĂ, UN BLOG AL CĂRUI"PROPITAR" FACE PAŞI MICI DAR SIGURI.

SEARĂ FAINĂ!

Geanina, ai pus punctul pe i.

Numai din ce ai scris tu aici si imi place mult de tot de el. 😀

Tot ce ai scris se reflecta ametitor in realitate. Exact asa ma descriu prietenii cei mai buni.

Multumesc George! Articolul tau este mai degraba o scrisoare de recomandare, nici pe departe critica!

@ Oana,

de blog vorbeai, nu? 🙂 Nu vreau sa-mi bata X la usa… 😉

Si eu care credeam ca am scris numai prostii !

Mai Oana, tu nu iti lansezi chestia aia cu vaduva neagra si cu parfumul? Ca abia astept sa ma faci celebru. Sau nu ma mai faci?

uite ca ati ajuns si la blogul celui care cu fiecare comentariu ma inteapa, si ma " ataca", mereu gaseste ceva sa se ia de mine, dar lasa ca il prind eu odata si odata si il taxez pentru toate. 😀

Taxeaza-l, nu-l ierta !

Cristina,

ție îți dau voie să mă ințepi cu taxă inversă! 😉

[…] Forţa cea mai puternică: diversiune după diversiune, cu spume Persoanele cele mai necesare: Simion Cristian Lucrul cel mai plăcut dintre toate: primul salariu . O dau şi eu mai departe celor care o citesc, […]

Simion – Cristi, hai să zicem aşa – este una dintre cele mai frumoase surprize ale blogosferei… Părerea mea, la care ţin foarte mult. Este un om care scrie bine. nu se lansează în tot felul de elucubraţii, are argumente atunci când spune ceva şi – mai presus de toate – este un sufletist…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.