"Vedeta" Cristi Tanase

6

Postat de Geocer | in categoria Cornel Penescu, Cristi Tanase, FC Arges, fotbal, pitipoance | pe data de 05-01-2010

Pe vremea cand juca la FC Arges, Cristi Tanase era un jucator foarte serios si de valoare. Se antrena impreuna cu colegii, era selectionat la Nationala, facea meciuri memorabile. Cand se scria ceva despre el prin ziare, erau numai articole laudative in legatura cu jocul practicat in teren. Chiar si eu am scris un articol pe blog, entuziasmat de evolutia dintr-un anumit meci.
Asta-vara, atunci cand echipa sa a fost retrogradata in mod abuziv, din cauza comportamentului patronului Penescu, Razvan Lucescu a spus ca-l va lua la Nationala chiar daca va evolua in Liga secunda. Era prea bun ca sa se renunte la el.
Ce s-a intamplat dupa aceea stie toata lumea : Tanase a fost vandut lui Becali, urmand sa evolueze la Steaua. Au urmat cateva luni in care nu s-a mai auzit aproape nimic despre el. Ca ar fi accidentat, ca ar avea un picior mai scurt (cand juca la Pitesti le avea egale, doar cand s-a dus la Steaua i s-a scurtat unul 😀 ), astea au fost singurele stiri pe care le-am auzit despre Tanase.
Apoi, dintr-o data, presa de scandal a inceput sa-l pomeneasca, dar intr-un mod cu totul diferit de cel in care se scria inainte de a ajunge la Bucuresti. „Bomba sexy” a lui Tanase a devenit dintr-o data celebra, dar din cauza unor cu totul altor circumstante decat cele in care el devenise cunoscut. Scandaluri, fitze de pitipoanca, distractii prin cluburi pana spre dimineata … cam in felul asta se scrie acum despre Tanase si iubita sa. Iubita pe care nu si-a gasit-o la Bucuresti, iubita cu care a plecat de la Pitesti. Dar care, intre timp, a capatat fitze de capitala si, ceea ce este si mai rau, l-a invatat si pe Cristi sa fie fitzos.
Altceva, ce sa mai zic? Sa va mai spun ca e pacat de talentul baiatului, pentru ca daca va continua in acelasi mod va ajunge un mare NIMENI? Sa va mai spun ca mai bine ar fi ramas la Pitesti, celebru in calitate de fotbalist, decat sa ajunga la Bucuresti in calitate de personaj monden controversat? O sa va amintesc doar un vechi proverb romanesc : „Decat la oras codas, mai bine-n satul tau fruntas !”
Tanase, tata daca nu esti in stare sa rezisti tentatiilor capitalei in loc sa-ti vezi de cariera, mai bine du-te sa joci la FC Albota, ca vei fi mai apreciat acolo !

Comments (6)

Am picat pe subiect!

Din păcate, a intrat în gura presei şi nu-l mai spală nimeni! A fost etichetat ca petrecareţ, aşa va muri, vezi cazul lui Torje! Chiar dacă va face meciuri memorabile, el tot vedeta din club va fi în ochii rahaţilor de jurnalişti din Capitală. Iar dacă va avea un meci mai slab, va fi din cauza bombei sexy. Şi măcar de-ar fi avut lângă el o bombă sexy…

Am zis păcat, pentru că-l cunosc foarte bine pe Cristi. Este un tip cuminte ca o fată mare, de când l-a cunoscut pe Doman s-a cam stricat. Nu zic nimic de bombă, pentru că nu o ştiu foarte bine, dar cred că şi ea îl învaţă la prostii. Cristi nu e deloc fiţos, e cuminte, e plin de talent. O să revină la forma de la FC Argeş, asta dacă nu-şi bate Jiji joc de el, aşa cum a făcut cu mulţi alţi fotbalişti de valoare (Neaga, Goian, Dică, Andrei Cristea, etc…).

Gura presei se pune in functiune doar in urma unor evenimente pe care ei le constata. De ce n-a intrat in gura presei cat a fost la Pitesti? Pentru ca isi vedea de treaba lui. Nu trebuie sa-i invinuim pe jurnalisti ca-l urmaresc prin cluburi. Daca ar sta acasa si ar dormi linistit, fii sigur ca nici dracu' n-ar avea ce comenta. Azi, tocmai am citit despre revelionul pe care l-a petrecut la Predeal si alte magarii intamplate la Sinaia. Daca n-ar fi fost niste antecedente in Bucuresti, nimeni n-ar fi stiut unde si cum si-a petrecut el revelionul.

Să ne închipuim cum ar fi evoluat dacă ar fi fost transferat la Chelsea, ca Mutu… Cam pe la aceeaşi vârstă, mi se pare.

Probabil ca la fel, daca nu chiar mai rau decat Mutu. Chiar vroiam sa amintesc si de acesta din urma, dar m-a luat valul.

Geocer, ma tem ca motivul pentru care jucatorul intra in anonimat nu il constituie ademenirile Capitalei. Am vazut multi jucatori buni care s-au stins la Steaua, dar au scapat la timp, si au renascut la alte cluburi. Nu stiu ce se intampla la acel club, dar Cristi Tanase nu este singurul jucator care pateste "anonimatul".

Maestre,paparazzii nu sunt şi-n marginea vreunui sat din judeţul Argeş.Tănase,probabil,cădea lat,''mangă'' prin cîrciumile din Piteşti,dar cine te vânează când eşti la FC Argeş,în plin scandal al meciurilor aranjate.FC Argeş n-a fost retrogradată abuziv,ci pe regulament.Mutu n.a fost transferat la Chelsea la vârsta lui Tănase,ci făcea ''tuşa'' la Internazionale de unde nu a deprins nimic fiind aruncat la Hellas Verona(parcă),Parma.E adevărat că Tănase pare un talent ,probabil este,dar este intelectual, foarte prost.Ceea ce s-ar putea să nu-l ajute în carieră.
Din păcate abia acum Steaua tinde să mai dea spre profesionalism,fiindcă nu a mai vorbit Becali aşa mult în ultima vreme.Panduru şi Stoichiţă îl pot forma pe Tănase.Să nu uităm că Steaua are mari probleme la nivel de staff medical-preparator fizic,jucătorii se accidentează incredibil de uşor.Dacă aceştia nu se accidentează,îi ''lucrează'' Becali la psihic.Nu toţi sunt precum Szekely sau Kapetanos să-şi vadă de treabă.Nu e nici vina panaramei aceea că Tănase este ''în genunchi'' după ea.Să fim serioşi,Tănase e un lăbar high class,că altfel şi-ar fi ales şi el o fată decentă,nu vulgară,spre porno.
A se nota că sunt stelist,chiar foarte înfocat,sunt unul din suporterii care-l vor pe Becali plecat,dar nu cred că înjurăturile şi scandalul aduc beneficii.Din păcate,''oierul'' nu va pleca :(,clubul încă îi aduce profit din publicitate,drepturi de televizare,etc.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.