Abia acum a inceput sa-i ciuruiasca !

11

Postat de Geocer | in categoria Basescu, PDL, PNL, politica, PSD | pe data de 25-02-2010

„Un fleac : i-am ciuruit ! Ha-ha-ha-ha”. Va amintiti declaratia? Ei bine, nu atunci, in decembrie, ci abia acum, pe indelete si cu migala, s-a apucat Base sa-si „ciuruiasca” adversarii. Din cat se pare, si-a schimbat complet strategia. Daca in primul mandat se lua la harta cu toata lumea si din orice motiv, acum s-a retras linistit, la caldurica, in Palatul Cotroceni si nu face decat sa traga sfori prin politica.
La PSD, dezbinarea incepuse dinainte de Congres, dar acum, tot mai multi nemultumiti de rezultatul alegerilor au inceput sa migreze catre asa-zisul grup independent. Grup care probabil ca va deveni in curand partid, pentru ca in final sa se uneasca cu PDL caruia sa-i mai adauge o litera (de exemplu P, de la Popular).
PNL-ul pare mai calm deocamdata, dezertarile in randul parlamentarilor sai fiind mai mici. Dar asta ar putea fi linistea de dinaintea furtunii. Mai ales ca in curand vor avea si ei Congres, deci sa vezi acolo distractie. N-o fi chiar asa de „bruta” ca la PSD, dar e imposibil sa nu avem parte de distractie si la liberali.
Iar in tot acest timp, Base nu zice nimic. Doar nu e treaba lui ce se intampla in PSD sau in PNL, nu-i asa? El are treburi mult mai importante. El „tace si le face” !

Comments (11)

sunt curios daca reusesc sa-si faca si logistica, oameni in teritoriu, ca altfel, peste 3 ani o sa fuga toata lumea din pdl

Asa e romanul, impartial. Se da intotdeauna dupa cum bate vantul. Daca peste 3 ani vantul va bate altfel, sigur asa se va intampla.

fiecare isi asigura spatele. cum o face? vantu decide 😉

Are tupeu si trage cu trasoare sa vada directia! :0

Tot nu ai ajuns sa-l ierti pe Base ca a avut de partea lui masele!!!

Daca ar fi iesit Geoana, pe cine puteai tu azi sa-ti versi nacazul.

Hi! Întâi o explicaţie: trec mai rar pentru că m-am scuturat de lene, adică am început să mai lucrez câte ceva. Curios, deşi sunt în Concediu Premortal, la pensie adică, tot nu-mi ajunge timpul, aşa că voi cere, pe lândă bonus, un supliment de ani, undeva înspre 103 ani.

Privitor la ciuruială, cred că ai perfectă dreptate; la urma urmei Băse le face ceea ce trebuiau ei să facă, anume să cureţe partidul de lichele, nu să se cureţe. Un lucru, însă, nu cred, anume că va anexa PSD-ul, viaţa politică ar rămâne într-o aripă, în cea dreaptă. Cred că mai de grabă Il Prezidente vrea o stângă sănătoasă, bine controlată, cu care să facă fără probleme modificările din constituţie, pentru a putea aplica sistemul unicameral.

Liberalii vor suporta şi ei liftinguri importante şi mi se pare normal. P.N.L.-ul este captivul unor oligarhi alogeni, vrem nu vrem, acesta-i adevărul, dispuşi doar să facă acumulări pentru consolidarea puterii politice. Măririle de salarii şi de pensii le-au făcut forţaţi din raţiuni electorale. Cataramă pregăteşte ceva, dar nu ştiu şi în ce măsură este şi în graţiile lui Zeus! Crin Antonescu, un golănaş mai incult decât Ponta, este pe departe să le fie convenabil oligarhilor liberali. Crin a fost o soluţie de tranzit, l-au folosit pentru latura lui gregară, în speranţa că poate creşte procentul de reprezentare. Dacă era inteligent, după întâlnirea cu Băse de la Cluj, unde cu adevărat acesta i-a ridicat o minge bună la fileu, Crin putea să-şi schimbe modul de a se prezenta la cealaltă întâlnire. Spre ghinionul lor, al lui Crin şi Geoană, aceştia au scăpat din vedere că Băse s-a pus la mintea lor doar când a fost provocat. Alegătorii au sesizat asta, chiar şi cei mai puţini dotaţi.

Dacă avem în vedere că Băse este la ultimul său mandat, mie îmi convin acţiunile lui de asanare a celor două partide. Pot spune că Preşedintele ar trebui să aibe în vedere şi UDMR-ul; este un partid constituit, declarativ, pe criterii culturale. În realitate este unul etnic, care a făcut posibilă rezerva de oxigen aproape infinită a lui Vadim. P.R.M-ul s-a născut ca reflex la UDMR. Ani de zile am plătit degeaba valurile de parlamentari naţionalişti. UDMR-ul trebuie să se dizolve, parlamentarii maghiari trebuie să-şi susţină doctrinar etnia.

Mi se va spune că nu trebuie să uităm de rolul jucat de Băsescu în dispariţia PNŢ-ului. Eroare, ţărăniştii şi-au făcut-o singuri; am fost foarte atent la mişcările lor din "epocă". Pe ţărănişti i-a pierdut conservatorismul lor funciar, la care au revenit după moartea lui Coposu, cel care începuse modernizarea partidului.

A nu se crede că sunt admiratorul necondiţionat al Preşedintelui. Dacă sforile pe care le trage acesta duc la bune rezultate,în sensul celor spuse de mine, nu pot decât să-l salut.

Simion Cristian : tupeul nu i-a lipsit niciodata lui Base.

Giulia : daca ar fi iesit Geoana, mama-mama ce placere mi-ar fi facut sa-l bombardez si pe el !

Sibi, nu se poate, chiar lucrezi? La ce anume? Sa nu-mi spui ca la strung !

CUNOSCÂNDU-TE SIGUR TI-AI FI VARSAT NADUFUL PE GEOANA. ASA TE VEI PLICTISI CU ACELASI .

Crezi ca dezertorii vor avea vreun viitor in PDL?
Ma tem ca vor fi folositi si aruncati asa cum merita orice tradator.

Mai bine zi ca esti cel mai simpatic 😉

Gata, Oana : am zis !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.