Bob cu bob, patriei gramada

5

Postat de Geocer | in categoria blog | pe data de 04-02-2010

Acum nu mai stiu cate luni de zile descopeream un blog valcean plin de poezie (desi scris in proza) si de sensibilitate si-i invitam pe cititorii mei sa-l viziteze. Proprietara este Andreea Caprescu pe care as fi nominalizat-o si eu la una dintre categoriile concursului „Cele mai bune bloguri din 2009”, daca n-ar fi facut-o altii inaintea mea, iar titlul blogului „Gramada de bobi”.
Andreea mi-a facut onoarea de a ma invita sa scriu pe blogul ei un articol cu ocazia faptului ca „gramada” implineste doi ani de existenta. M-am straduit si eu cum am putut, nu mi-a iesit mare lucru, dar macar m-am achitat de sarcina. Daca sunteti curiosi ce-am fost in stare sa scriu pe blogul Andreei, va invit sa cititi articolul meu aici.

Comments (5)

"Un bob" zabava … acum dau fuga sa-l citesc! ­čÖé

Gata, am strans recolta … "bob cu bob". ­čśë

Si cum ti s-a parut blogul cu bobi?

Nu m-am mai dus SI pe-acolo din cauza motivelor (!) de timp dezbatute in particular, dar mi-a placut mult modalitatea plina de eleganta de a face reclama in mod retinut si indirect altui blog sub pretextul (care de fapt CHIAR E un motiv valabil) de invitatie la lecturarea ACOLO a propriului articol (de parca n-ai fi putut – daca ASA voiai) sa-l fi "transferat" (copy/paste) SI aici…

P.S. Off-topic: TARE mult "imi tihneste"felul in care ai rezolvat problema abonarilor (si la articole, si la comentarii).
EXCELENT, multumesc, pana si unui nepriceput ca mine ii este usor si la indemana sa se descurce…
Ai avut (si) functie didactica, de-ti este atat de "la indemana" sa "te pui in pielea" unui nestiutor si sa-i rezolvi problemele inainte de a-i fi aparut? (Daca nu – e o mare pierdere pt sistemul educational, o irosire de talent nativ, de bunavointa si de pricepere – si de data asta NU la priceperea in operare ma refer, desi este SI EA implicata, ci EXACT la cea de manifestare utila a empatiei!)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.