Ce-am pierdut, ce-am castigat?

11

Postat de Geocer | in categoria Blog de blog | pe data de 25-02-2010

Dati repede o fuga pe blogul Luciei Verona ca sa vedeti cine ce-a castigat la concursul „Blog de blog – Cele mai bune bloguri din 2009”. Daca va uitati bine, o sa ma gasiti si pe mine printre castigatori. Dar ca sa nu va chinuiti prea tare cautandu-ma, va spun eu de la inceput : am castigat la categoria „Cel mai simpatic blogger”, categorie la care nu tin minte daca m-o fi nominalizat cineva. 

Ce-am pierdut? Pai e logic : toate celelalte categorii.
Ii felicit pe toti castigatorii, pe toti participantii si la mai mare, tuturor !

Comments (11)

No, tot aia castiga toti :))) Asa ca n-ai pierdut nimic, doar ai castigat.

Felicitări! De fapt, aia-i cea mai importantă categorie. 😀

Felicitări. Sincere felicitări. Eu te-am votat la cu totul altă categorie, la cea pentru care ai fost nominalizat nici nu apăreai. Trăim în România şi nu scăpăm de "aranjamente". Nu am publicat nici eu şi nici Cristi nimic despre toată
joaca asta ca să ne lămurim cât este de corect ceea ce se întâmplă. Şi ne-am lămurit. Nu pui link, nu promovezi, nu câştigi.

Regret că nu ai câştigat la categoria unde ai primit cele mai multe voturi şi meritai cu prisosinţă. Cum spunea Paul Gabor "jocuri"…ha,ha,ha…

De la fericiţii blogosferei, Geanina şi Cristian, sincere felicitări, metafora nopţii!

Felicitari!! E ceva sa primesti un premiu într-o companie asa de aleasa. Dar eu tot nu o sa-mi fac linkuri catre câstigatori numai pentru ca sa fiu în rând cu lumea. Am deja càtiva care-mi plac si nu voi îngrosa rândurile doar de dragul popularitatii.

Hai, ca esti bun!!!

Le multumesc tuturor celor care m-au felicitat. Nu stiu daca meritam sau nu premiul ala (sau altul), nu stiu daca l-am primit doar pentru ca am pus link-uri catre concurs si in mod sigur mai sunt si altii care meritau sa fie premiati.
Revenind la glumele noastre, a fost ca-n expresia aia celebra a lui Ponta : depinde cat de bine i-a functionat fiecaruia sistemul de fraudare.
Si ca sa fie completa gluma, cand am nominalizat-o pe Ema la premiul de cea mai simpatica bloggerita, ea a zis ceva de genul asta : "Daca tot nu apreciez nimic altceva la blogul tau, macar sa zic ca esti simpatic !"

Felicitări, George!

Am vizualizat şi eu lista câştigătorilor. La o vedere obiectivă aş spune că au câştigat, în general, bloguri dintr-o altă regiune a blogosferei decât cea în care mă învârt eu.
Cred că nu a câştigat nici măcar unul dintre cei pe care i-am votat la respectivele categorii.
Asta îmi spune multe despre cum s-a decis, dar cred că, până la urmă, e cumva normal să se fi întâmplat aşa, pentru că a contat mult şi cine l-a organizat şi în ce regiune a blogosferei se plasează.
Până la urmă, e imposibil să citeşti 40,000 de bloguri, dacă te gândeşti doar la cele din Zelist.

Din nou, mulţumesc pentru nominalizare, cred că la acea categorie au câştigat alţii mai în drept, totuşi 😉

Aiurea, eu eram nominalizat la categoria aia. Deci ti-au dat premiul meu. Indiferent cum ar fi, faci cinste in seara asta

felicitari!

On-topic: Felicitari pt castig, chiar daca nu este tocmai ce ai sperat.
Off-topic: CE a patit blogul dumitale? Are vreo gaura pe undeva? Vezi ca ai inceput sa-ti pierzi articolele… (IARASI esti sub 700 de articole publicate)

Inca odata, multumesc celor care m-au felicitat. Daca am castigat, inseamna ca am avut un sistem de fraudare bine pus la punct. Iar daca altii au castigat premii mai importante decat mine, inseamna ca sistemul lor a functionat mai bine !

Victor, am constatat ca tot mutandu-ma de colo colo cu blogul, un anumit numar de articole erau dublate. Am procedat la stergerea dublurilor si de aceea am din nou sub 700 de articole. Nu-i nimic, o sa mai sarbatoresc inca odata un numar rotund.

oricum trecind pe aici, as fi observat premiul, dar am aflat de el si din alta parte

chiar daca sunt virtuali si chiar daca si eu am retineri cu privire la astfel de premiu, se cuvin FELICITARI
zsi nu uitam ca tu esti cistigul nostru al celor care nu doar trecem cu privirea sau click-ul peste ceea ce este muuuuult mai mult decit simpatic 🙂

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.