Ce este clubul bloggerilor?

4

Postat de Geocer | in categoria clubul bloggerilor | pe data de 28-02-2010

Pai, ce sa va zic? Clubul asta este o chestie frumoasa. Ca sa fim pragmatici, este o intalnire bilunara a bloggerilor pitesteni. Se pune accent pe ideea de a citi anumite carti, dar asta nu inseamna ca daca n-ai citit, esti exclus. Se pune accent pe ideea de a fi blogger, dar asta nu inseamna ca daca n-ai blog nu poti participa.
De unde vine numele? De la Raluca, pentru ca, ea si Ema au fost cele care avut initiativa de a crea aceasta smecherie, pe care au numit-o club, desi ar fi putut la fel de bine sa-i zica „Intalnirea maniacilor”, sau l-ar fi putut  solicita pe Remus Papabembe ca sa le dea el o idee mai inspirata. Zic asta pentru  ca imaginatia lui Remus ne uimeste pe toti. Remus n-a participat la ultima noastra intalnire (care a avut loc vinerea trecuta), din cauza ca avea de terminat o „nuvela nabadaioasa” (asa mi-a marturisit pe mess), deci  i-am motivat absenta. In schimb, bloggeri ca mine, sau Oana nu aveau cum sa lipseasca. Va rog sa notati faptul ca eu n-am lipsit niciodata de la aceste intalniri, iar Oana, cand a fost nevoita sa lipseasca ne-a rugat imperios (ca sa nu zic Imperial) sa ne revedem la o saptamana de la absenta sa.
De ce sunt asa de misto intalnirile noastre? Pentru ca venim acolo oameni din medii complet diferite si lasam deoparte tot ce ne-a stresat in saptamana pe care o incheiem pentru a ne simti bine in compania unor oameni pentru care suntem doar niste bloggeri si nimic altceva.
Acolo nu conteaza ce suntem noi in viata de zi cu zi. Acolo suntem bloggeri si prieteni. Poate ca nici nu stiu cu ce se ocupa in viata reala Canguru’ , dar la Club nici nu conteaza. Ca sa nu va mai povestesc despre Alin, cel care are, dar nu are blog, si totusi este prezent in mod constant printre noi.
Deci, cam asta este : clubul merge mai departe, iar peste 2 saptamani vom discuta in cunostinta de cauza despre romanul ala al Oanei in care ma face pe mine celebru (stai pe-aci!).

Comments (4)

Ca tot ai adus vorba de carti … Cand apare romanul Oanei: "Parfumul vaduvei negre"?

Da, frumos a evoluat clubul asta al nostru. Numai ca ar trebui sa citim mai mult, ne-am cam lasat de sportul asta de la un timp. Mai ales eu ­čśÇ

ma mananca sa vin si io odata. da inca n-am cum. sper sa mai tina clubu asta. primiti intrusi, nu?

Intrusi ca tine, sa tot vina, ca-i primim cu bratele deschise !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.