Colectia mea de nominalizari

17

Postat de Geocer | in categoria Blog de blog | pe data de 02-02-2010

Dupa cum stie toata blogosfera romaneasca si nu numai, zilele astea se desfasoara (in organizarea d-nei Lucia Verona) concursul intitulat sugestiv Blog de blog – Cele mai bune bloguri din 2009. Concursul este dotat cu  premii numeroase si consistente cum ar fi : diplome, strangeri de mana, felicitari, link-uri etc.
Nu stiu cum s-a intamplat, dar am fost si eu nominalizat de catre cativa bloggeri la niscaiva categorii. De castigat n-o sa castig, asta e clar. Mai ales ca, desi mi s-a spus ca juriul este coruptibil, atunci cand am incercat s-o corup pe una dintre membrele sale, am constatat ca sistemul meu nu functioneaza. Sau mai bine zis, sistemul altora functioneaza mai bine decat al meu. Asadar, fiind constient ca doar cu nominalizarile o sa ma aleg, am decis sa ma laud cu ele. Iata-le :
  • Oana m-a nominalizat la categoria „Premiul cel mare – pentru ca-mi place” (Oanei ii place premiul, presupun);
  • Si Valive , o alta membra marcanta a juriului m-a nominalizat la aceasta categorie. Ce, nu v-am spus ca si Oana e membru in juriu? Uite, va spun acum. Pana si dom’ Nastase e cooptat pe-acolo. Da, da, Adrian Nastase, bloggerul acela care are mai multe case reale decat am eu virtuale !
  • Leoaica din Brno m-a nominalizat la 2 categorii : „cel mai informat blogger” si „cel mai bun comentator politic”. Ca sa ma-nvat minte !
  • Si cei trei prieteni care sunt, in frunte cu ADC (administratorul care este) m-au considerat un blogger informat. Numai unii bloggeri pitesteni ma considera „informator”. :))
 Pai cam astea ar fi. Sau cel putin despre astea am aflat eu pana acum. Daca voi constata ca mai sunt si altele, o sa le adaug cand o sa le aflu. In rest, ramane cum am stabilit : sa castige cei mai buni, adica cei care si-au pus cel mai bine la punct sistemul de fraudare. Ca e la moda !

Comments (17)

😀
Da, sa te-nveti minte !

Din cauza ta am stat ieri patru ore sa fac ordine in nominalizari, stiam eu 😛

Din cauza mea, Oana? Pai ce-am facut eu? Sau din cauza ca am multe nominalizari?

Ai pile în juriu, metafora nopţii…

Sistemul de fraudare , cum stai cu el, nouă ne-ai fraudat în cel mai plăcut mod privirile cu scrierile tale, dar şi cu varietatea temelor de blog, nu ne-am plictisit şi nici nu se va întâmpla vreodată.

Pupici geaninoşi las aici pentru fraudare…

Da, Geanina, am pile in juriu. Pile care mi-au spus din capul locului "Tie nu-ti dau niciun premiu". Si stii care-i culmea? Tocmai vroiam sa-i dau 10 000 de Euro ca sa-mi dea un premiu. Deci, iti dai seama cam cat dau altii?

trimite banii la mine şi pun UPDATE că eşti cap de listă la toate nominalizările…ha,ha,ha…

S-a dus perioada nominalizarilor, gata. Acum ne luptam in sisteme de fraudare !
Ce sa-ti fac, daca nu esti in juriu? Doar juriul asre dreptul sa fie corupt, tu nu!

Bineeeeeeeeeeeeeeeee, lasă că voi găsi eu o soluţie, metafora nopţii!

Coruptă sunt de când m-am născut, ar spune unii…ha,ha,ha…ar vrea "nişte unii"…

Aş paria că vei câştiga cel puţin o categorie. Nominalizările mi se par corecte şi meritate 😉

Dom'le, mai bine nu paria. Ca nu vreau sa ma trezesc dupa aia ca-mi ceri mie banii pe care i-ai pierdut.

Vad ca ai multi cititori si admiratori in acelasi timp,dar competitorii tai ar putea crede ca e o forma de resemnare faptul ca spui sa castige cei care au un sistem de fraudare bine pus la punct….
Felicitari pentru nominalizari, o zi frumoasa.

Alexa, cei care imi cunosc stilul stiu bine ca aia era o gluma.

Felicitări, Geocer, dă-i tare înainte, că e bine…

Felicitari!

Va multumesc pentru felicitari, Cristian si d-na Elena. Dar mai pastrati vreo cateva si pentru cand voi castiga premiul. Ca eu continui sa fac presiuni si sa-mi pun in functiune sistemul !

Eu te nominalizez la "Cel mai comentat blog" si daca iti prisosesc comentariile trimite-mi si mie cateva ca blogurile mele duc lipsa! 😉 ;))
Felicitari!

Multumesc pentru nominalizare, Gabrielle. O sa mai vin si pe la tine ca sa comentez.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.