Colectia mea de voturi

13

Postat de Geocer | in categoria Blog de blog, blogger | pe data de 21-02-2010

Dupa cum stie toata lumea, Lucia Verona a organizat concursul „Blog de blog – Cele mai bune bloguri din 2009”. Am fost si eu nominalizat la cateva categorii, s-a putut vota (inca se mai poate, pana la ora 24.00), am si obtinut cateva voturi. Si iata cate :
Va multumesc tuturor celor care m-ati votat, dar tin sa va anunt ca (probabil) referendumul nu va fi validat, asa ca tot juriul va decide cine, ce si cum. Iar juriul este incoruptibil si intransigent, deci n-am prea mari sanse.  Sau poate ca am? Ramane de vazut !

Comments (13)

Nici pe pile, pe relatii, nu merge? Sa punem o lista cu juriul sa vedem poate gasim vreun grad de rudenie ceva…
Si acum pe bune, eu zic ca ceva sanse sunt. Macar pe podium sa fii.

Alina, multumesc pentru incurajare. Si eu sunt convins ca voi deveni celebru dupa acest concurs (ma rog, vorba vine!).
Juriul? Alde Oana, Valive, Adrian Nastase, Lucia Verona, Lilik … bloggeri, deh !

Stai bine, metafora nopţii…
Ţinem pumnii să nu fugă voturile.

Ţinem pumnii, ţinem pumnii…

nu mi-am dat seama ca te-am votat de doua ori la categoria cel mai bun comentator politic. Fara sa vreau!!!

Inseamna ca am fost descalificat :))

Deci nu s-a validat, ramane pe noi 😉

@ Oana Stoica Mujea:
On-topic: Pai CE-i de mirare ca nu a fost validat (stiu si eu daca modul reflexiv al verbului o fi fost potrivit? Credeti ca subiectul (defectiv) s-a rasculat si a luat initiativa de a nu se valida pe sine? 😛 ), daca n-ati dat posibilitatea de votare si neposesorilor de bloguri? (Votul meu in favoarea lui Geocer nu a aparut – sau asta o fi fost urmarea faptului ca oi fi fost banat eu personal, desi intram prima oara pe acel blog?)
Off-topic: Nu credeti ca la profilul propriu ar fi oportun ca macar sa actualizati numele complet al colaboratorilor (daca date despre propria persoana TOT n-ati postat, ci numai despre motivatia pe care ati urmat-o)? (De aceasta data la Geanina ma refer.
PE MINE – neactualizarea nu ma afecteaza in nici un fel, dar – din cate am intuit-o eu pe ea din scurtele vizite pe blogul ei si din comentariile ei de aici – cred ca nu-i convine EI sa ramana pe vechiul nume.

Voctor, n-am inteles cui i se adreseaza reprosul acela off topic si despre ce colaboratori este vorba!!??

Scuze! (Si eu – care aveam pretentia ca ma exprim limpede pt toata lumea…)
Pe primul rand scrisesem doar cui ii era adresat raspunsul, apoi trecusem la randul urmator, unde precizasem ca urma partea de raspuns care se adresa comentariului precedent, urmata de respectiva parte din raspuns, pe urma (pe alt rand) precizarea ca ceea ce urma nu se mai adresa comentariului precedent, urmata de partea de raspuns corespunzatoare – eu crezusem ca era destul de evident (se pare ca nu, deci precizez acum) ca ambele parti ale raspunsului se adresau comentariului precedent, respectiv autoarei acestuia, doamna/domnisoara (nu sunt sigur, caci nici varsta macar nu si-o comunica la profil) Oana Stoica Mujea (la profilul dansei, Geanina mai apare ca purtand numele Codita).
Si observatia mea nu se voia IN NICI UN CAZ a fi un "repros", ci o "critica constructiva" (regret faptul ca se pare ca n-am gasit cea mai fericita formulare pt a comunica acest lucru in subtext – si-i cer scuze doamnei/domnisoarei, daca si dansa interpretase in acelasi fel.)

Victor: eu nu stiu ce s-a intamplat si de ce n-a aparut votul. N-am fost in spatele blogului decat aseara pentru vreo cinci minute. Nu s-o fi inregistrat commentul sau cine stie. Dar sa spun concret ce s-a intamplat n-as putea. Oricum nu mai conteaza acum, tot noi decidem.

Victor, la cum ai explicat acum, ai reusit sa fii cu mult mai imprecis.
Ca sa clarificam putin lucrurile, Oana este o foarte buna prietena a mea, autoare de carti fantasy si politiste, casatorita cu Sorin, un alt amic foarte bun, iar daca vrei sa citesti ce si cum scrie Oana sunt convins ca joi (sau vineri) vei cumpara revista Flacara, deoarece apare impreuna cu ultimul roman al Oanei, roman in care o sa ma regasesti in calitate de personaj.

Se pare ca ar fi oportun sa scriu mai putin si sa gandesc mai mult… Ma conformez.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.