E inevitabil : apare

12

Postat de Geocer | in categoria Oana Stoica-Mujea, Parfumul vaduvei negre | pe data de 24-02-2010

Ma refer la romanul acela in care Oana o sa ma faca celebru, roman intitulat „Parfumul vaduvei negre”. Stiti deja ca maine va aparea impreuna cu revista „Flacara”, dar in plus urmeaza si cateva lansari. Nu stiu eu unde vor fi lansarile, ca nici Oana nu le stie prea bine, deocamdata, doar m-a amenintat ca vinerea viitoare e musai sa particip la primele doua, cele de la Bucuresti. Deci, anunt important dragi tovarasi si pretini : vinerea viitoare, pe 5 martie, voi fi prezent la Uniunea Scriitorilor la ora 14.00 si la Muzeul Taranului Roman, la ora 17.00, ca s-o ajut pe Oana sa vanda cat mai multe carti. Mi-a promis ca ma ia cu masina ei, deci n-o sa ma ratacesc eu prin Bucuresti, o sa se rataceasca ea. Bine, mi-a promis ca ma ia in portbagajul masinii, dar pana atunci mai negociez, poate ma baga sub bancheta din spate, totusi.
Ce-i cu acel roman si ce treaba am eu in el? Pai, Oana s-a gandit sa scrie un policier cu bloggeri. Deci, se pune de o intalnire undeva pe la Bran-Moeciu, la o pensiune. Si participa 18 bloggeri, printre care si eu. Eee, si la un moment dat, unul e gasit ucis. Nu stiu care, dar se pare ca nu sunt eu ala. Daca e crima, musai sa intervina politia, iar in Politie se afla si personajul sau Lala (Iolanda Stireanu), cea pe care ati putut-o cunoaste din primul roman politist al Oanei, „Indicii anatomice”.
Ce fac eu in roman? O curtez sau nu pe Lala? Sau curtez vreo alta bloggerita prezenta la intalnire? Habar n-am, dar abia astept sa aflu. Voi nu?
Si-acum, la final, amenintarile : Cine lipseste vinerea viitoare de la lansare, e sters ! Sters de pe lista de prieteni, din blogroll, de peste tot ! Cine nu citeste romanul, e terminat ! O sa va dau lucrare de control din el ! Si daca nu stiti cat sunt de rau cand dau cate o lucrare de control, intrebati-i pe amicii de la Clubul bloggerilor, ca va spun ei mai multe !
Haideti mai, ca am glumit ! Chiar vi se facuse frica? :))

Comments (12)

Pe mine mă luase cu fiori…

:)) nici chiar asa!

Mno, n-ai inteles. VIneri, adica pe 5, sunt doua lansari: 1. ora 14 Uniunea Scriitorilor din Romania si 2. ora 15 Taranul… Offf. Ar fi trebuit sa te omor totusi 😀
P.S: Pana luni nu cred ca se va gasi revista la chioscuri, cum ai spus, maine iese de sub tipar.

Oana, cred ca-i ametim de tot pe bietii oameni. Eu zic ora 17, la Taran, tu zici ora 15 la Taran. Care-i adevarul? Hai ca am inteles : n-am mentionat eu Uniunea Scriitorilor, dar Muzeul Taranului cand e?

Sorry, 17, m-am gandit la 5 si am scris 15 😀

Gata, am modificat si eu articolul, am mentionat si Uniunea. Vine si Vania?

Geocer, aaa, nu 😛

Mi se facu frica. M-au trecut fiori la gândul ca tu esti asasinul la costum si la cravata.

Giulia, pe mine rar ma vede lumea la costum si cravata !

Cine stie ce surpriza ti-a mai pregatit Oana la sfarsitul cartii … b-(
P.S.
Eu as incepe lecturarea de la "Epilog" … =))

De abia astept sa citesc! Doamne, ce o sa ma mai amuz! O crima printre bloggeri… oh yeaaah!!! 😀

Geo, NICI EU nu sunt de parere cu purtatul "latului" – nu-mi place sa port nici macar camasa (prefer de departe tricourile), cu atat mai putin sacou si cravata – da' macar la ocazii festive "tinuta de rigoare" se impune – si dumneata DE CATE ORI ai ocazia sa asasinezi pe cate cineva (de-a binelea) si asta sa te mai SI puna "in lumina reflectoarelor"?!?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.