Ori la bal, ori la spital. In PSD va fi scandal.

11

Postat de Geocer | in categoria politica, PSD | pe data de 17-02-2010

Se anunta vremuri haioase rau. PSD-ul are congres sambata, asa ca trasul sforilor si mancatoria sunt la ordinea zilei in acest partid. Nu e un secret pentru nimeni faptul ca PSD-ul este partidul cu cei mai priceputi sforari, incepand cu maestrul Iliescu si pana la micul Titulescu. Deci, congresul este cel mai potrivit prilej pentru ca acestia sa-si arate maiestria.
Dar nu numai la tras sforile se pricep PSD-istii, ci si la scandal. Vanghelie se incaiera cu Pandelie (sau Vanghele cu Pandele, ca nu mai stiu exact), tot Vanghelie spune bancuri cu Geoana, ba-l mai si injura, Nastase il da in gat pe la TV ca manipuleaza congresul si nu respecta statutul, Iliescu se retrage, dar in retragere tot mai arunca cate o petarda, Mazare inca danseaza in Brazilia, dar cand s-o intoarce o sa imbrace iar uniforma aia militara si  o sa inceapa sa-i mitralieze pe toti ceilalti si asa mai departe.
Stati pe-aproape si lasati televizoarele deschise. Dupa cum spuneam, se anunta vremuri haioase.

Comments (11)

Va fi dezmăţ în dirct, de-abia aştept… Întărâtă-i, drace, că şi mie-mi place!

"direct", sorry…

Cristian, precis va fi dezmat. Abia astept sa rad de ei ! Ca si de ceilalti,d e altfel.

Mai, eu vreu sa fie bataie, sa isi scoata ochii, sa se injure, sa iasa in fata cu amenintari, cu secrete…Sper sa nu fiu dezamagit…:D
sanatate…

Pe mine ma ia cu plans, ca platesc mai putin la cablu decat la stat. N-ati vazut ca si Danut SRL Bitman si Andrei Veriga Slaba Gheorghe s-au dus la stat? Da' nu i-a tinut statul? Cica sa faca cale-ntoarsa la privat(a)… 😉 N-ar putea sa se haioseasca la ZeroTV si sa faca chestii serioase in fruncea tarii? Nu, bineintles. Asa ca dupa ce m-am lamentat degeaba, va urez distractie placuta. Eu prefer sa invat o limba straina, doua… noua… 😉

erata: bineintles=bineinteles 🙂

Achilianu, si eu vreau acelasi lucru. In direct si la o ora de varf !

Roxana, oricate limbi straine am invata, tot in Romania traim. Iar traiul in aceasta tara are un farmec asa de special incat eu nu l-as da pe nimic altceva.

Mai fratilor, eu auzisem ca va candida si Basescu. Care e al lui Basescu, ca nu mai pricep? Parca se vorbea de Diaconescu, apoi de Mitrea… Acu' care e? Ca eu vreau sa iasa Basescu!

Desi – la cat sunt eu de impaciuitorist – mie TARE nu-mi "tihneste" prezentarea in public a unor asemenea scandaluri (nu-mi tihneste mie nici sa stiu ca EXISTA, cu atat mai putin sa fie si in public), da' cu Canguru TOT sunt de acord – chiar daca "ALTFEL": SI EU vreau ca Basescu SA IASA!

Sa iasa Basescu ! Sa iasa Basescu !

de iesit de tot nu iese. daca iese la alegerile astea, n-o sa mai fie deloc amuzant

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.