9

Unde e frate Superman?

Posted by Geocer on 7 februarie 2010 in Basescu, iarna |
Mai tineti minte cum a reparat el podul de la Maracineni (Buzau) acum cca. 4 ani? Mai stiti ce pretioase indicatii a dat tip de 5 ani, cat a durat primul sau mandat?
Ar fi pacat sa-l uitam pe Supermanul Romaniei, salvatorul nostru national, presedintele Basescu. Doar ca s-ar putea ca acest lucru sa se intample, de vreme ce el nu mai da niciun semn, nu mai face nicio minune in ultima vreme. Uite ce-i afara, uite cate drumuri se inchid din cauza visolului, uite cata nevoie ar fi de un Superman. Iar el ce face? Nimic ! S-a ascuns, s-a „dat la fund”. De-aia s-au inchis si alea 2 amarate de autostrazi pe care le avem, de-aia nu pot copiii sa inceapa scoala maine, de-aia se ciocnesc masinile pe sosele ca ouale in ziua de Paste : pentru ca EL ne-a parasit, ne-a lasat in plata Domnului (care e mult prea ocupat ca se ne mai rezolve si pe noi).
Haideti sa facem cu totii o rugaciune catre Supermanul nostru : sa se intoarca de pe acolo pe unde o fi umbland si sa intervina urgent ca sa rezolve la foc automat toate problemele Romaniei !

9 Comments

 • silavaracald spune:

  Ba, eu nu fac! Că mi-e mai bine de când nu-l mai văd la tv. Mi se pare că trăiesc într-o ţară cvasinormală. Când apare şi începe cu explicaţiile lui paranormale, mă apucă bâţul! Aşa că, mai bine nu!

 • remus-eduard spune:

  na, de colea paranormali.
  păi ca să înţelegeţi ce e cu băselu', i-a făcut vrăjitoarele alea de la cluj descântec de deochi şi de curăţare de duhuri rele şi de puteri necurate.
  şi d'aia nu mai are băselu' puteri magice şi para-supra-naturale, că i le-a luat vrăjitoarele. şi când vrăjitoarele ia ceva, aleluia, nu îţi mai dă înapoi!

 • Mariana spune:

  O tema de casa te asteapta la mine pe blog! te rog s+o ridici!
  O saptamina buna si placuta!

 • Simion Cristian spune:

  Lasa-l la fund! Nici nu am sesizat ca nu mai e printre noi! 😀

 • George Cernatescu spune:

  Offf, tara n-are conducator, iar noi ne pieptanam ca niste babe !

 • Canguru' spune:

  Mă, o fi avut dreptate Vadim când a spus că e bolnav rău! Băse o fi murit şi ăştia muşamalizează totul, aşa cum fac babele bătrâne cu moşii lor decedaţi, ca să le mănânce pensia în continuare!

 • George Cernatescu spune:

  Canguru', nu-a murit. Cred ca-si face de cap prin tarile calde cu vreo pipita de 20-25 de ani.

 • gamalia spune:

  Nuuu, e plecat pe planeta mama, ca sa afle adevarul despre inaintasii lui.

 • VanGhelie spune:

  nu-si poate face de cap cu pipite de 20-25. are o fata de varsta lor. in plus, prefera milf. asta daca ne lom dupa teoria ta. o prefer totusi p-aia cu vrajitoarele.

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.