Alte poze haioase de prin Pitesti !

16

Postat de Geocer | in categoria poze haioase | pe data de 17-03-2010

Politia Rutiera l-o fi vazut pe-asta cum circula? Ca pe mine era sa ma amendeze doar pentru ca nu aprinsesem faza scurta, ziua-n amiaza mare !


Universitatea din Pitesti inchiriaza robe la preturi de criza. Daca iei intre 0 si 50 buc., ai un pret. Daca iei sub 50 ai alt pret. Deci, repet : e afis din incinta unei institutii de invatamant superior, nu in buticul cine stie carui patron care a uitat semnele invatate la matematica.

UPDATE (18.03.2010). Constat ca blogul meu de enigme rebusiste a scazut ingrijorator in Zelist, asa ca dau aici un link catre el ca sa-l mai ridic putin. Am acolo cativa prieteni care sunt chiar pasionati de rezolvarea a ceea ce concep eu, asa ca ma mandresc si cu acel blog.

Comments (16)

:)) asa e la noi

Ai fost la doctorat? 🙂

daca era de la DNA ar fi scris: inchiriem probe. pt emisiuni, nunti, botezuri, inmormantari si alte petrecanii

BlackSnow : da, cam asa e !

Logatu : nu. Pozele sunt facute de fiu-meu.

VanGhelie : da, erau bune si alea !

nu cumva afisul era pe la rectorat? la ingineri? =)) la renumitii ingineri ai patriei? =))…mda, ca la litere nu aveau cum sa fie asa ;;) 😛 o:) RED

Unii dintre renumitii ingineri ai patriei saluta pe unii dintre domnii profesori si le aduce cu drag aminte de orele din care n-au invatat nimic, pentru ca domnii profesori pe langa faptul ca e "seci" – unii dintre ei – e si plictisiti si fara vocatie… si asta se vede pe ultimile generatii, alea sub 50 carora le dedic acele "e" negramaticale de mai inainte… 😛

Oare criza i-a afectat pe băieţii care închiriază robe sau faptul că nu mai termină studenţii facultatea? 😀

Micuto, afisul era la ingineri, intr-adevar. Acum vad si eu ca tu esti cea care te legi de inginerii care este cei mai tare si mai bune si mai pregatiti (mi-e greu sa scriu incorect gramatical, dar uneori se impune s-o fac). Si tocmai pentru ca era la ingineri, se pune intrebarea cum dracului de s-a putut ca semnul ala sa fie pus asa?

Roxana, nu trebuie sa te impacientezi din cauza micutei RED. E o veche cunostinta virtuala de-a mea care cand a aterizat prima data la mine pe blog a zis ca sunt un retardat. Asa ca am devenit buni prieteni, ca si ea aude voci care-i soptesc cum ca ar fi speciala.

Machiaveliq : adevarul este ca la Pitesti, daca la o anumita specializare incep facultatea cam 120 de studenti, de terminat mai termina vreo 40 ! Asta din cauza ca admiterea se face la gramada, in loc sa se faca o selectie riguroasa avand la baza cunostintele candidatului. Dar stii de ce se face treaba asta? Pentru ca macar un an sau poate chiar doi, facultatea incaseaza niste taxe de la unii care in final se retrag. Banul vorbeste !

pe strazile din capitala noastra se pot observa multe asfel de anunturi.

Geo, intr-un fel e nefiresc sa accepti atata lume in primii ani fara a-i fi "sortat" in nici un fel, dar in ALT fel – parca-i SI firesc: vine omu', da banutu', si se convinge daca-i place sau nu. CE-i asa de rau in asta?
Mai putin partea cu "dat banutu' ", se mai intamplase si pe vremea "cealalta": chiar si eu personal – atunci, in imemorialele vremuri cand eram "studinte" – avusesem un coleg de grupa care – dupa trei sesiuni (promovate – toate – "cu 10 pe linie") – s-a retras, dandu-si seama ca NU ASTA era ce voia el, si s-a dus sa se inscrie la scoala de maistri corespunzatoare specializarii alese, intrucat acolo se facea direct ceea ce il interesa pe el: era invatat direct cum sa umble prin motoare, nu studia doar principiile teoretice care stau la baza functionarii lor.
Eu n-am fost atat de destept, m-am lasat "incarcerat" in teorie, desi SI EU simteam ca el (si NICI nu am avut "10 pe linie" 😀 )…

Victor, in ziua de azi studentii nu se retrag pentru ca nu li se dau suficiente cunostinte practice, ci din cauza ca se plictisesc sa tot invete.

Nici o problema, cineva trebuie sa SI sape santuri si sa taie copaci…
Eu pe cei care ar vrea sa invete si nu pot ii plang, nu pe cei care pot si nu vor.

Corect, Victor !

simt nevoia sa raspund la o fraza jumate enuntiativa jumate interogativa "Si tocmai pentru ca era la ingineri, se pune intrebarea cum dracului de s-a putut ca semnul ala sa fie pus asa?"
RASPUNS: NU!! Asa "E" ei.
Si apropo, chiar sunt speciala…spatiala…whatever…:))
TOT IO RED :d

Deci.. eu nu inchiriez intre 0-50 robe, ci mai putine de 50, ca e mai ieftin:))

Robe de inchiriat = afaceri de criza, preturi de criza, profit "de criza".
Pentru a mai linisti populatia, afisul se regaseste si la "litere".

Cat despre prima poza- poate fi un argument bun adus bancului prin care ne era sugerat faptul ca politistii nu stiu sa citeasca. Nu? 🙂

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.