Concurs. Ultima zi !

5

Postat de Geocer | in categoria concurs, Jocuri bloggeristice | pe data de 30-03-2010

Dupa cum se stie, astazi este ultima zi in care se mai primesc participari la concursul dotat cu un premiu constand in doua nopti cazare la pensiunea Roua de Munte din Baile Herculane si doua premii constand in cate un exemplar din romanul „Parfumul vaduvei negre” al scriitoarei pitestence Oana Stoica Mujea.

Pentru detalii, accesati acest link. Bafta tuturor participantilor !

P.S. Ca sa nu creada Vania ca-i sunt dusman si tin cu Chinezu.

Comments (5)

Daca erau macar 7 zile oferta celor de la Roua de Munte ma bagam si eu in seama dar asa… o sa merg la Baile Herculane pe cont propriu…

Cam mult vrei si tu moca !

Moca spui ?! Pai depinde de cum privesti lucrurile: daca premiul e pus la bataie de tine n-am ce comenta, dar daca e sponsorizat totul tine de vizibilitatea pe care o castiga sponsorul…

Mda, e sponsorizat, deci ai dreptate : sponsorul capata o oarecare vizibilitate.

@ Alter Ego:
1. Pacat ca dumneata "te bagi in seama" PT PREMIU, si nu pt competitie ca atare – chiar si neglijand premiul. (In optica mea premiul ar trebui sa fie doar cireasa de pe tort, nu si tot tortul).
2. Chiar si mergand la Baile Herculane pe cont propriu, premiul TOT nu-si pierde complet valoarea (nu ma refer la valoarea de utilizare ca atare, ci la valoarea PT DUMNEATA): poti fie sa ramai pe cont propriu in continuarea celor doua nopti gratuite (oare data gratuitatii este la alegerea castigatorului premiului, SAU e impusa de catre sponsor?), fie sa mergi oricand altcandva, iar aceste doua nopti sa le fi facut cadou – cu incuviintarea sponsorului – cuiva care s-ar fi bucurat de ele (poate vreun pensionar…)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.