Leapsa de la Sorin

15

Postat de Geocer | in categoria legi | pe data de 26-03-2010

Sorin este un concitadin de-al meu, proaspat blogger. Inainte de a fi blogger, era cunoscut mai ales drept XReader, sotul Oanei. Acum, ca are si blog, este SGReader. Ca sa vezi cat poate sa-l schimbe pe om un simplu blog.
Bun, deci Sorin a primit de la Oana o leapsa, asa ca intre sot si sotie, deh. Si ca sa scape de ea (de leapsa, evident) a pasat-o catre mine. Cica sa-i spun eu care sunt cele 10 legi dupa care ma ghidez in viata. Vreau sa va spun inca de la inceput ca nu am chiar atat de multe, asa ca daca-mi da cu virgula sa nu va mirati. Deci, sa purcedem la treaba :
1. Legile lui Murphy (asa a spus despre mine o bloggerita care in acelasi timp m-a catalogat si drept mascarici : ca ma ghidez in viata dupa aceste legi);
2. Legea junglei urbane (ca de jungla asta nu scapam cu una cu doua);
3. Legea circulatiei pe drumurile publice (desi pe-asta am mai incalcat-o, de vreo cateva depasind viteza legala, altadata uitand sa aprind luminile);
4. Legea privind reglementarea pe teritoriul Romaniei a contrabandei cu alcool si tutun (propunerea legislativa imi apartine, asa incat ar fi fost culmea sa n-o respect. Ce, eu sunt ca Parlamentarii astia care desi voteaza legile, ei sunt primii care nu le respecta?).
Hei, dom’ Sorin, ajunge? Ajunge, zic eu. Oricum, daca e sa socotim toate Legile lui Murphy, depasesc cu mult pe cele 10 cat cere leapsa.

P.S. Ioana, mare amatoare de link-uri (dar nu la fel de mare ca Vania), m-a rugat sa-i pun si ei un link, chiar daca nu are nicio legatura cu articolul asta. Sau poate ca are? Aaa, da, am uitat : trebuie sa dau leapsa mai departe cuiva. Deci, Ioana, esti invitata mea!

Comments (15)

deci inainte de a fi blogger era sotul oanei. hai ca e tare asta.

Era cunoscut drept sotul Oanei. Acum este cunoscut drept blogger !

Leapsa asta intre sot si sotie imi aminteste de istorisirea colegei mele de birou potrivit careia, sotul ei, s-ar fi dus intr-o sambata dimineata dupa ziare la chiosc. Vanzatoarea il intreaba: " dvs. sunteti sotul doamnei X ( colega mea )? " La care domnul, vizibil ofensat, dar foarte spiritual, as adauga, ii raspunde: " nu, X este sotia mea! "
:-))

Da, acum e blogger ­čśë

Giovanna : asa e cand unul dintre soti e celebru !

Oana, de-acum e si el in randul lumii, daca e blogger.

┼či eu m─â ghidez dup─â c├óteva legi:
1. legea gravita┼úiei. trag pe nas ┼či zbor pe lun─â, unde plutesc tot a┼ča, adic─â o lun─â.
2. legea tot sau nimic. intru ├«n magazin, unde nu cump─âr nimic ┼či pl─âtesc cu to┼úi banii pe care ├«i am ├«n buzunare. al┼úii fac invers.
3. legea talionului: dac─â unul ├«mi scoate ochii, ├«i scot ┼či eu lui, dup─â care ne uit─âm unul la cel─âlalt ca pro┼čtii, f─âr─â s─â mai ┼čtim de unde a pornit scandalul.
mai am ┼či dou─â principii logice dup─â care m─â c─âl─âuzesc:
1. principiul ter┼úullui exclus: dac─â ├«ntre mine ┼či iubita mea apare un ter┼ú, acesta este exclus prin orice mijloace. deocamdat─â nu am iubit─â, dar m─â ocup ├«n continuare cu excluderea poten┼úialilor ter┼úi.
2. principiul non-contradicţiei: dacă un lucru este, atunci el nu mai este. dacă el nu mai este, atunci este. asta este.

Pai da, Papabembe se ghideaza dupa niste legi serioase, nu asa ! Pe-aia cu gravitatia am uitat s-o mentionez, dar si eu ma ghidez dupa ea !

eu as putea sa dau rapid 10 legi dupa care NU ma ghidez. ca in rest merg la deruta. acestea fiind spuse, pasez leapsa lui remus care poate sa mai raspunda o data. sau nu. oricum am fost de treaba si n-am pasat-o oanei ­čśÇ

care este legea după care se ghidează bugetarul român? legea conservării energiei totale.
care este legea după care se ghidează ţigăncile când se urcă în autobuz? legea frecării.
care este legea după care se ghidează politicianul român? acesta nu se ghidează după nici o lege.
care este legea dup─â care se impoziteaz─â ├«n Rom├ónia salariile, pensiile, ajutoarele de ┼čomaj, de ├«nmorm├óntare ┼či aloca┼úiile pentru copii? ┼čtie cineva?

dracu' ┼čtie?!

nu da┼úi vina pe mine. eu nu ┼čtiu nimic.

De-ale lui Papabembe !

Ai omis ceea ce era cel mai important, Geo: n-as putea sa precizez in ce masura te ghidezi sau nu dupa legi formale, dar – dupa cate am apucat sa constat – te ghidezi dupa legea bunului-simt.
Felicitari (si multumirile mele)!

Geocer chiar daca nu au fost 10 e excelent. Consider sarcina indeplinita. ­čśÇ

Fii domn ┼či pune-i Ioanei dou─â linkuri!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.