Nu mai exista dreptate nicaieri pe lumea asta !

18

Postat de Geocer | in categoria Parfumul vaduvei negre | pe data de 03-03-2010

Pe vremuri, cand erai pornit impotriva sistemului, cand ti se parea ca esti inconjurat de peste tot de nedreptati, cand simteai ca degeaba-ti strigi in gura mare dreptatea, ca nimanui nu-i pasa de tine, puneai mana pe o carte sau vizionai un film. Stiai de la inceput ca acolo, cei rai sunt intotdeauna pedepsiti asa cum merita. Si macar te iluzionai cu faptul ca, intr-o buna zi, si cei care-ti faceau tie o nedreptate vor fi pedepsiti. Ei bine, tin sa va anunt ca s-a mai evoluat si din punctul asta de vedere (si s-a evoluat in rau !), iar eu sunt foarte revoltat, frate, din cauza asta. 
Pai sa va povestesc : tocmai am terminat de citit romanul Parfumul vaduvei negre despre care va tot vorbesc de cateva luni de zile ! Roman in care, cica, Oana ma face pe mine celebru. Aiurea! La ce mi-a pus in carca, nici nu mai am curaj sa dau ochii cu vecinii si cu colegii de la Clubul bloggerilor. Noroc ca nu m-am mai laudat si pe la serviciu cu chestia asta, ca cine stie ce priviri piezise as fi mai primit !
Dar sa va spun de ce sunt revoltat : pai, criminalii omoara cu sange rece 3 oameni (ba ar fi putut fi si o a patra victima, noroc ca a fost salvata). Iar eu, nimic ! Cuminte, bland, glumet, placut … Si la final ce se intampla? Criminalii sunt trecuti peste granita de un interlop, iar eu iau 2 ani cu suspendare. Pai spuneti si voi : asta se numeste dreptate? Protestez vehement si va rog sa notati ca ma voi adresa tuturor forurilor de decizie din tara asta, iar la nevoie voi ajunge pana la Curtea Europeana de Justitie.  Vreau sa mi se faca dreptate ! Vreau sa fiu repus in drepturile mele legitime si vreau sa-i vad pe criminali dupa gratii ! Sa fie clar : in acest moment imbrac camasa mortii si n-o voi da jos de pe mine decat atunci cand se va face drepate. Nici nu-mi pasa daca se va umple de jeg la gat sau de transpiratie la sub-brat. N-o dau jos de pe mine decat atunci cand voi primi ceea ce mi se cuvine : scuze din partea autoarei, a Iolandei Stireanu, a Politiei Romane si a SRI-ului. 
Si strig inca odata, ca sa stie toata lumea : SUNT NEVINOVAT !

Comments (18)

Ai grija ce-ti doresti:P

Si uite asa se mai scrie un roman…

Justitia e oarba! Ce naiba :))))

Alexandra, eu mi-am dorit scandal. Iar Oana mi-a dat 2 ani cu suspendare !

Canguru', si sa vezi ce roman ! Cu mine razbunandu-ma pe toti cei care m-au nedreptatit.

Oana, nu e oarba. E corupta. Pana si Lala e corupta. Pana acum credeam ca e doar vulgara !

Stiam eu ca o sa imi placa aceasta carte

Gamalie, si mie mi-a placut !

Din partea Oanei, nici nu mă aşteptam la dreptate! Încă n-am văzut cartea, dar, dacă nu fug în final cu banii, o desfiinţez!…

Asfaltul era curat, spalat cu detergent?

Vania, imi pare rau ca-ti dau o veste asa de proasta, dar nu fugi cu niciun ban ! Nici n-ai fi avut cum.

Sergiu, asfaltul nu se vedea din cauza ca era multa zapada !

Oana m-a dezamagit. Credeam ca ti-a conturat un personaj cu adevarat diabolic. Si când colo, tu nevinovat. Asteapta, în urmatorul roman vei fi criminal înrait!!!

Pai si au venit cei de la deszapezire? Ca altfel risti sa nu fie prins criminalul din cauza zapezii; te impotmolesti in ea.

Sergiu, au venit si aia, dupa vreo cateva zile. A ajuns si salvarea, si politia. Dar pe criminali i-a facut Lala scapati pana la urma. Nu acolo, la Bucuresti !

Las' ca stim noi… 😀

Geo, ce sa-i faci! Uneori nedreptatea ajunge departe de tot! Criminalii vor fi judecati si ei, fi fara grija!
Intre timp tu joci rolul tapului ispasitor! 😀

Asa este Orry. Nici nu-mi dadusem seama ca in toata povestea asta eu sunt tapul ispasitor.

Asta spui tu…
Să vedem ce zice Autorul care pe toate le știe.

Gabriela, autoarei nu-i e frica de nimeni ! Nici macar de Vania.

AOLEU, Geo, te vazui si tap! 😀

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.