Baile Herculane. Fotoreportaj pozitiv

11

Postat de Geocer | in categoria fotoreportaj, turism Baile Herculane | pe data de 27-04-2010

Ca sa nu dau impresia ca pe unde ma duc vad doar partea negativa a lucrurilor, sau ca la Baile Herculane nu poti sa vezi decat cladiri darapanate si urmele trecerii destructive a omului contemporan, azi voi posta mai multe poze cu peisaje placute si chiar si una cu o cladire veche, frumos renovata.

Sa incepem cu peisajele. Cam asta vedeam de la fereastra camerei in care am fost cazat.


Iar pe partea cealalta a raului Cerna, padurea de foioase :


Un varf de munte insorit :


Raul Cerna croindu-si drum printre munti


Si un firicel de apa care-l alimenteaza


Iar la final, asa cum am promis, o cladire veche renovata. Deci se poate !


In concluzie, la Baile Herculane sunt inca multe lucruri frumoase de vazut. Asa cum sunt si multe probleme de sanatate ce isi pot gasi rezolvarea acolo.

Comments (11)

oricate gropi, oricati hoti si tigani, orice politicieni am avea, trebuie sa recunoastem ca tara este frumoasa. doar trebuie descoperita

Dennis, stii care-i culmea? Ca acolo n-am intalnit tigani si cersetori. Nici mie nu mi-a venit sa cred !

Daca nu ai intalnit asa specimene, inseamna ca locurile chiar merita vizitate.
Foarte frumoase si pozele tale 🙂

Foarte frumos! Eu am susținut mereu că avem o țară frumoasă, doar că cei mai mulți văd doar ceea ce e negativ.

Iulia, intr-adevar, merita.

Ada, trebuie sa stim sa vedem si ceea ce este negativ, si ceea ce este pozitiv. Tocmai de aceea am venit cu acest al doilea fotoreportaj, pentru ca primul era cam negativ. Pana la urma, asta-i adevarul : avem si lucruri bune si frumoase in tara, avem si lucruri proaste, lucruri care nu merg cum ar trebui sa mearga. Eu am ales sa scriu de bine atunci cand simt ca e cazul si de rau atunci cand e de rau.

Așa este. Dar, deși știu că urâtul există, prefer să văd frumosul.

Eu sunt de părere că sunt multe locuri frumoase la noi și care, puțin întreținute ar fi o desfătare pentru orice turist. Am fost și eu anul trecut la Băile Herculane și în două zile din 3, am făcut drumeție pe stâncile de calcar din zonă, iar seara m-am desfătat în apele termale condimentate cu scurte băi reci în Cerna. Apropo, la stâna la care ajungi urmârind anunțurile instalate pe copaci ai ajuns?

Eeei, asta e cu totul alta imagine a locurilor pe care le-am vazut impreuna, mai George!
Eu nu zic sa nu fim realisti si sa ne imbatam cu ideea ca tara ca a noastra nu mai este alta-n lume, ca mai sunt, poate chiar mai frumoase, dar, de aici si pana la a vedea la tot pasul doar negru de fum, cioturi si ruine, e cale, cat Cerna de lunga.
Ma bucur, deci, ca ai revenit la sentimente mai bune, pentru ca stiu cat ti-au bucurat si tie retina, imaginile care noua ne-au taiat rasuflarea.
Te-as ruga sa nu dezvalui insa chiar toate comorile pe care le-am descoperit acolo, sa mai am si eu ce posta 🙂 chiar daca pozele facute de mine nu vor avea calitatea excelenta pe care le au ale tale.

Frumoase poze,frumoasa tara avem!
Intr-o zi,asistenta care vine la babutele mele de doua ori pe saptamana m-a intrebat:Ema,dar tu nu-mi arati de unde vi?Eram pe laptop si i-am aratat!Reactia ei:Cum ai lasat tu asa locuri frumoase si ai venit aici!
Ea nu stie ca ma intorc!

Câtă distracţie! Ehe! 😀

O statiune frumoasa/

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.