Cine stie, stiri castiga

8

Postat de Geocer | in categoria stiri | pe data de 13-04-2010

Din cand in cand am cate-o pornire dintr-asta de a face o revista a presei, colectand stirile care mie mi se par un pic mai altfel. Si iata ce-am gasit azi :

  • Cineva s-a gandit sa faca un clasament insolit : al masinilor pe care hotii romani le prefera. E bine sa-l consultati inainte de a va decide ce model vreti sa achizitionati. Oricum, tin sa va anunt de la inceput ca tot batrana Dacie e pe primul loc si aici !
  • Noua lege a educatiei ii ameteste inca odata pe elevi si pe profesori. Si-asa sistemul de invatamant era pe marginea prapastiei, ministrul Funeriu a reusit sa-l determine sa faca un mare pas inainte !
  • Nu stiti cine e Mihaela, fiica lui Dan Barcina din Tagu Jiu? Nici eu n-aveam habar inainte de a citi stirea despre casatoria ei. Acum, daca s-a maritat, degeaba am mai aflat. Sau n-o fi chiar degeaba? S-ar putea sa nu fie, caci la frageda varsta de 21 de ani, Printesa Olteniei este la cea de-a doua casatorie. Mai are timp berechet pentru inca vreo 7-8.
  • Papa este acuzat de crime impotriva umanitatii si se cere arestarea acestuia. Am trait s-o vedem si pe-asta : reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant acuzat ca ar fi incalcat legile omenesti ! Dar pe cele ale lui Dumnezeu le-o fi respectat?

Comments (8)

Cum se leagă toate… am dat click să citesc despre papa şi ce mărşăvii mai face el, şi mi se deschide o fereastră cu reclamă la Dacia. Asta da educaţie, Mihaela ar fi şi ea, de acord.

Tot Dacia, săraca… În ceea ce priveşte învăţământul, e un hău fără fund.

Dacia ruleaza fin! :d
Am revenit…ai zis sa te anunt…:D
sanatate…

….. invatamantul din ziua de azi a ajung la fundul oceanului Pacific!
Mie mila de bietii elevi …

Iulia, reclama aia nu e de la mine. Iar Mihaela nu cred ca ar fi de acord sa circule intr-o Dacie. N-ai vazut ce desfasurare de forte a fost la Tg. Jiu cu ocazia nuntii sale?

Cristian, Dacia a dus intotdeauna greul !

Achilianu, daca te-ai intors si ai rezolvat cu virusul te repun in drepturi.

Orry, fiecare ministru a avut vizunea sa in privinta reformei in invatamant, asa ca l-au reformat pana cand l-au ametit de tot !

Sistemul educational va fi foarte coerent cand voi fi eu ministru!!! 😛

Orry: Si MIE MI-E mila de bietii elevi! (!) Scuze!

mie de papa asta nu imi place. o fi el papa dar are o aura dubioasa :-s.
nu-mi inspira si cand nu-mi inspira nu e chiar dragut 🙁

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.