Goguţ reincarcat.

11

Postat de Geocer | in categoria Goguţ, scrisoare deschisa | pe data de 23-04-2010

Imprevizibil si totusi de asteptat : Goguţ revine cu o noua scrisoare. De data asta, „andrisantul” este primarul orasului in care locuieste pustiul : Pitesti !

Draga nene Primar

Sunt sigur ca ati auzit de mine, pentru ca pe mine ma cunoaste toata lumea de cand le-am scris celor care ne conduc tara ca sa-i ajut sa faca treaba mai buna acolo unde muncesc dansii pentru ca noua sa ne fie bine, dar in acelasi timp cred ca n-ati banuit ca sunt unul dintre locuitorii orasului pe care-l conduceti matale. Iata ca acum acesta nu mai este un mister, pentru ca eu m-am decis sa va scriu vazand ca lucrurile nu merg foarte bine nici la noi in oras, asa cum nu merg in toata tara, iar eu sunt un pusti istet  ca asa a zis bunicu’ si un cetatean implicat si responsabil, asa cum ne-a invatat pe noi nene Basescu sa fim, iar colegul lui matale de partid, primar la Bucuresti, nene VanGhelie a zis ca as fi bun de presedinte, sa stiti.
Dar deocamdata eu m-am gandit cum sa faceti dumneavoastra sa rezolvati problema cainilor vagabonzi din oras, ca am vazut vreo doi si la usa Primariei si atunci mi-a venit ideea : sa le deschideti matale usa si sa-i bagati in Primarie, ca aveti un hol maaaare acolo si ati putea tine cel putin 100 de caini, iar daca faceti niste custi supraetajate, cred ca puteti tine chiar si 300, iar oamenii, cand vin la Primarie ca sa-si plateasca impozitele, sa fie obligati sa aduca si ceva mancare pentru caini, ca va dati seama, la cati locuitori sunt in orasul asta, problema mancarii este ca si rezolvata. Si sa mergeti dumneavoastra la televizor si sa spuneti ca asa o sa procedati, ca mereu va vad la televizor, dar sa nu uitati sa spuneti si cine v-a dat ideea.
Si mai e ceva : eu am vazut ca multa lume este foarte deranjata de gropile din asfaltul Pitestiului, ca si tata a zis ca parca ar fi niste cratere, dar va spun eu ca nu e chiar asa, ca noi cand am fost la tara si a intrat tati cu masina intr-o groapa de n-a mai putut-o scoate decat trasa de boi, sa stiti matale ca groapa aia era mai mare decat astea de-aici. Asa ca sa nu va faceti griji, ca gropile din Pitesti nu sunt asa de mari ca niste cratere sau ca niste transee, ca am vazut eu cum arata un transeu, la televizor cand m-am uitat cu bunicul la un film de razboi si nici nu se compara gropile noastre cu alea din film.
Deci nu uitati sa rezolvati problema cainilor vagabonzi si sa spuneti la televizor despre mine.
Cu drag,
Goguţ

Comments (11)

De fiecare dată e o delectare scrisoarea lui Goguţ… Felicitări, Geocer!

sa traisca Gogut, ca el e viitoru tarii

p.s. banuiesc ca nu l-ai votat pe scamosatu ala, da uite ce chestii am gasit pe care tu nu le-ai folisit in a lauda Simfonia Lalalelelolor
http://www.fishingtonpost.ro/?p=1474
http://simfonialalelelor-pitesti.ro/
deci Simfonia a fost pe plus, da? incep sa te banuiesc de rea credinta cu buna stiinta

La multi ani, sanatate si…de restu' sa te ocupi! 😀

Hei,
La multi ani !

Are dreptate omul ! Cainii vagabonzi si poza la televizor este problema prioritara la ora asta pentru orice om intelept.

Recunosc că nu am citit postarea:D.
Voiam să-ți urez „La mulți ani!” și tot ce-ți dorești!

Cristi Lisandru, si pe mine ma delecteaza Gogut de fiecare data cand ma inspira.

VanGelie asa este. Rea credinta curata !

Achilianu, Gabi, Ada va multumesc dar ati face bine sa cititi si postarea !

Cherie asa este. Prioritatile tin de imagine!

Citesc! Citesc! 😀

Da, după citire, vin comentariile. Am și eu o problemă cu câinii vagabonzi; mulți rău și la mine. Dar e bună ideea lui Goguț. La mine în oraș, nu intră nici în primărie :)).
Deci, dacă gropile nu sunt așa de mari ca pe la țară, e bine:)). Bravo, Goguț!

La multi ani si multa sanatate!

n u e locul potrivit, stiu;
dar sunt in criza )si) de timp;

vreau sa te rog sa ma anunti intr-un fel, cum se va putea, cind poti fi gasit pe ctul de pe yahoo…; pe celelalte, am incercat…
de luni as avea nevoie de un sfat -profesional- de al tau; multumesc 🙂

si iti screiu zsi azi si aici
LA MULTI ANI, Geocer!

weekend placut!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.