26

Goguţ se implica. Acum cu 15% mai mult !

Posted by Geocer on 8 aprilie 2010 in Goguţ, scrisoare deschisa |
Extraordinar si plenipotentiar : prietenul nostru Goguţ s-a hotarat sa se implice din ce in ce mai mult in relatia cu clasa politica, incercand sa-i gaseasca acesteia o cale de scapare din fundatura in care a ajuns conducand ca proasta tara. Azi, Goguţ ii scrie doamnei Udrea. Cititi si re-cititi !

Sarut-mana tanti Udrea,

Aflati ca eu sunt Goguţ, nu stiu daca domnul presedinte v-a spus ca a primit o scrisoare de la mine, ca am inteles ca sunteti foarte apropiati, asa zicea bunicul. S-ar putea sa-l fi auzit si pe domnul Boc vorbind despre mine, ca eu si dumnealui i-am scris, ca asta am simtit eu ca trebuie sa fac ca sa ma implic in bunul mers al tarii in care traiesc, ca mi-a spus mie bunicul ca un om mare a zis sa nu te intrebi ce poate face tara pentru tine, ci sa-ti pui problema ce poti sa faci tu pentru tara si eu asta am putut sa fac : sa le scriu celor care ne conduc, ca i-am scris si domnului Geoana, si cineva m-a indemnat sa va scriu si dumneavoastra, dar eu oricum vroiam sa va scriu, dar asteptam cel mai bun moment ca s-o fac.
Sa stiti, doamna Udrea, ca la noi in casa toata lumea va admira, ca tati a si zis intr-o zi „Mamaaa, ce buna e Nuti asta !”, dar bunicul l-a certat si i-a zis ca e om insurat, nu trebuie sa se uite la alte femei, dar pe mine m-a lasat sa ma uit, ca eu nu sunt insurat si eu am vazut ca tati avea dreptate si dumneavoastra chiar sunteti o femeie buna la suflet si ati incercat mereu sa-l ajutati pe domnul presedinte, atunci cand a avut nevoie de ceva, ca si mine, ca si eu am incercat sa-l ajut.
Si bunicul va admira, ca intr-o zi cand erati la televizor m-a ciupit de obraz, asa in gluma, si m-a intrebat : „Ia zi, mai Goguţ, ti-ar place sa faci nani cu tanti asta? Ca mie tare mi-ar mai place !”, dar eu nu cred ca ar putea, ca apartamentul nostru e mic si dormim cate doi in pat si nu mai e loc pe nicaieri pentru a treia persoana, asa ca eu cred ca bunicul doar se lauda ca ar face nani cu dumneavoastra.
Si mami si cu bunica va admira, ca am auzit-o eu pe mami spunand ” Ia uite-o si pe capra asta cum se imbraca”, iar bunica a zis „Eee, se imbraca de la Paris”, si eu stiu bine ca ele admira pe toata lumea care se duce la Paris, ca atunci cand s-a intors vecina de la scara cealalta de acolo au stat o saptamana de vorba ca sa le povesteasca ce-a vazut, ce-a facut si sa le arate ce si-a cumparat din Franta.
Si eu v-am vazut de curand din nou la televizor si ziceati ca peste 4 ani vreti sa fiti dumneavoastra presedinte in locul lui nenea Basescu si eu de aceea va scriu ca sa va spun ca daca vreti, vorbesc eu cu dansul sa va lase dumneavoastra locul atunci cand o sa iasa la pensie, ca am vazut ca ii plac copiii ca l-au aratat de multe ori la televizor cand mangaia pe unul cam de varsta mea, la Ploiesti si acum ca ma si stie dupa ce i-am scris sunt sigur ca o sa tina cont de parerea mea. Deci daca vreti sa vorbesc eu cu el, trebuie doar sa-mi spuneti ca am pixul si hartia pregatite si imediat ii scriu din nou. Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu drag, 
Goguţ

26 Comments

 • Oana spune:

  Doamne cat de tare e asta. Gogut surprinde perfect momentele politice. E tare pustiul, il infiez 😀

 • Cristian Lisandru spune:

  Fain Goguţ, pe bune. Scrisorile astea sunt bine scrise, bine de tot şi mă bucur că ele devin o… regulă…

  "Sa stiti, doamna Udrea, ca la noi in casa toata lumea va admira, ca tati a si zis intr-o zi "Mamaaa, ce buna e Nuti asta !", dar bunicul l-a certat si i-a zis ca e om insurat, nu trebuie sa se uite la alte femei, dar pe mine m-a lasat sa ma uit, ca eu nu sunt insurat si eu am vazut ca tati avea dreptate si dumneavoastra chiar sunteti o femeie buna la suflet si ati incercat mereu sa-l ajutati pe domnul presedinte, atunci cand a avut nevoie de ceva, ca si mine, ca si eu am incercat sa-l ajut"…

  Bun pasaj… Cu Goguţ înainte, îl aştept de fiecare dată cu mare interes!

 • Geocer spune:

  Oana … ma abtin. Ca daca nu m-as abtine … dar mai bine ma abtin. Oricum, mor de ras ! :))

 • Geocer spune:

  Cristian, sunt convins ca Goguţ mai are inca multe de spus !

 • dennis spune:

  iar noi toti asteptam

 • Al3x@ spune:

  :)) buna si asta!urmatoarea scrisoare tot lui nenea base ii va fi adresata?sau asteptam sa primeasca Gogutz raspuns de la madam Udrea?

 • Geocer spune:

  Nu cred ca Goguţ va primi vreodata un raspuns de la cei carora le scrie. Dar sunt convins ca el va scrie in continuare. In naivitatea lui de copil de clasa a 5-a, el chiar crede ca poate ajuta.

 • dennis spune:

  poate ii scrie si lui Obama pentru vizele alea 😉

 • marada spune:

  Sa-i scrie si lui Funeriu (cat mai mult si cu cat mai multe greseli!)si sa-i ceara sa-i corecteze scrisorile…sa vada si reformistul ce fac dascalii "in timpul liber".

 • gamalia spune:

  Cea mai tare scrisoare de pana acum… pe cand EBA?

 • Oana spune:

  Vai, Geocer, ce om poti fi si tu :))

 • sgreader spune:

  Gogutz exista ? Ca am eu o lista cu politicieni carora sa le scrie.

 • Victor spune:

  Geo, au dreptate "copiii" astia care comentara inaintea mea: iti "ies" tot mai bine scrisorile lui Gogut, "simti" tot mai bine modul copilaresc de a compune (pe langa umor ai si o "vână" sanatoasa de talent nativ, ar fi pacat sa nu ti-l si slefuiesti!).
  "Tarele" prezentate sunt cunoscute, nimic nou la capitolul subiecte (ASA si este bine sa ramana lucrurile: Gogut sa re-povesteasca, interpretand, doar "subiectele zilei"!), dar forma prezentarii "face toate paralele".
  Sunt curios CUI il mai pui pe Gogut sa scrie? Procurorilor/judecatorilor cu arestarile abuzive de acum ale politicienilor, marilor oameni de afaceri, judecatorului? (Eu nu pun la indoiala faptul ca cetatenii in cauza sunt vinovati, dar arestarea lor inainte de a fi fost condamnati TOT abuziva consider ca este! Si ma SI astept ca sentinta definitiva ulterioara sa fie ori de achitare, ori una cu pedeapsa doar pecuniara (amenda), la care "astia" fac fata fara probleme, ori eventual chiar si una privativa de libertate, dar "marunta" (pe termen mic, eventual cat durata incarcerarii prealabile) si/sau cu suspendare!)

  P.S. Off-topic: IARASI am fost avertizat de "cal troian" la previzualizare si la postare! Alte date copiate (daca folosesc):
  JS:Illredir-AQ [Trj]

 • Canguru' spune:

  Frumoasă! Scrisoarea! Şi destinatara… Ce i-ar mai face bunicu'…! Şi tăticu'…! Şi alţii…

 • Victor spune:

  @ Canguru': Ptiu, minunea Domnului! Da' ce inspirat fusesi scriind comentariul asta!?! In doua's'p'e cuvinte si unul compus (!) ai sugerat un text intreg, cu umorul neprescurtat! Bravo! (Decat ca mine: un metru de text pt explicitarea unei idei…)

 • simf spune:

  provocare provocatoare: leapsa pe preferinte, cu drag pentru tine, la mine pe blog.

 • Victor spune:

  Geo, ma tot avertizeaza Avastul de calul ala troian! (La fiecare previzualizare si la fiecare postare.)

 • Geocer spune:

  Victor, nu esti singurul care mi-a zis de chestia asta cu virusul. Din pacate, antivirusul meu inca nu-l detecteaza, asa ca m-am apucat sa-l caut de manuta in sursa paginii ca sa-mi dau seama de unde vine si cum sa-l elimin. Avasta, nod32 si inca vreo cativa antivirusi il recunosc. Avira mea, inca nu !

 • Canguru' spune:

  @ Victor
  Merci Victor, dar cu o aşa muză, cuvintele se vomită singure din gură… aoleu, ce muză oi fi avut acu' de am scris mizeria asta…?

 • Victor spune:

  CHIAR AOLEU, Canguru'! Nu stiu cine ti-e muza (de mine nu poate fi vorba: CIN'-sa aiba nevoie de "un muz" de 0,15 tone!?!), da se pare ca "isi luase liber". Nu putusi sa scrii si mata mai… civilizat: "regurgiteaza"? :))
  (Asta ca sa nu mai mentionez SI faptul ca am oaresicari probleme in a intelege CUM anume tastezi dumneata CU GURA! =)) )

 • Canguru' spune:

  Victor, mi-ai dat o idee, dar nu sunt bun informatician. Poate o vindem la Microsoft si ne facem milionari in dolari. Cum ar fi sa se inventeze calculatorul care scrie singur textul pe care i-l dicteaza cineva? Un fel de secretara digitala… Sa vezi atunci cati tasteaza "cu gura"!

 • lullaby spune:

  MUUUUHAHAHAAAAAAAA!!!

  "Ia zi, mai Goguţ, ti-ar place sa faci nani cu tanti asta? Ca mie tare mi-ar mai place !"

  E de la bunic asa? ca altfel va dau jos de pe calapodul pe scare scria "ultimul inginer care ai stia gramatica romana" =))

  Si dincolo de astea ati cazut bine in butoiul cu inspiratie, dragut Gogut. 😛

 • VanGhelie spune:

  da un pingback lu Udrea i-ai dat?

 • Victor spune:

  Geo, disparuse avertizarea Avastului, dar acum a re-aparut, si acum nu mai apare doar la "chemarea" functiilor de previzualizare si respectiv de postare a comentariilor, ci si direct la deschiderea articolului.
  File name: http://achilianu.ro/favicon.ico
  Malware name: JS:Illredir-AQ [Trj]
  Malware type: Trojan Horse
  VPS version: 100409-1, 09.04.2010
  Ci'ca: "There is no reason to worry, though. Avast! has stopped the malware before it could enter your computer. When you click on the "Abort connection" button, the download of the dangerous file will be canceled."

  @ Canguru': Din cate stiu, dispozitivul exista deja. Chiar daca nu, crearea sa cred ca ar fi "o gluma", avand in vedere ca deja exista computere care pot fi "dirijate" verbal (ceea ce inseamna ca inteleg cuvintele care le sunt spuse, si de aici nu se poate sa mai fie complicat pana la printarea respectivelor cuvinte).

  @ lullaby: 1. Presupun ca te referi la faptul ca a folosit (in mod incorect) forma "a place" in loc de "a placea" (altfel nu inteleg eu la ce te refereai). In acest caz, te informez ca NU GRAMATICA lui "sufera" (deci isi pastreaza "titlul"), ci vocabularul. (Scrierea gresita a formei originare, neflexionate a unui cuvant nu poate constitui o greseala gramaticala – exact la fel cum nu este greseala gramaticala un simplu mistype, cum este cel pe care "l-ai comis" dumneata in chiar comentariul caruia ii raspund: "…care ai stia…" – ci poate fi cel mult greseala ori – ca in cazul dumitale – de ortografie (la dumneata provenita din mistype), ori – ca in cazul lui – de vocabular, de folosire a unei forme incorecte a cuvantului.)
  2. Te informez ca SI EU sunt inginer (cel putin asa "zice" diploma pe care-am agatat-o in cui). Pot sa concurez si eu pt catararea pe calapodul ala pe care zici ca sta Geo, sau consideri ca eu nu merit?
  (Este adevarat pe de alta parte ca eu nu pot sa mai fiu "ultimul", odata ce a aparut deja Geo, care este mai tanar, asadar IN URMA mea…)

 • Anonymous spune:

  Sa facem haz pe seama politicienilor. Udrea este o femeie cu simtul umorului care poate sa inteleaga multe is acre isi asuma multe.

 • Anonymous spune:

  da si eu i-as propune Elenei sa fie presedinte 🙂

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.