3

Goguţ se intoarce. Acum cu 20 % mai sfatos !

Posted by Geocer on 12 aprilie 2010 in Goguţ, scrisoare deschisa |
Inspirat si transpirat ! Goguţ a observat ca este din ce in ce mai mult luat in seama. Nu de catre cei carora le scrie, ci de catre cei care-l citesc (sper ca intelegeti subtilitatea aluziei : cei carora le scrie, nu-l citesc). Asa ca-si ia inima in dinti si ii scrie azi lui Gigi Becali !
Draga nenea Gigi,
Vreau sa va spun ca eu sunt Goguţ, un  copil roman adevarat de 12 ani si sunt in clasa a 5-a. Si sa stiti matale ca eu le-am scris mai multor politicieni si toate scrisorile mele au fost foarte apreciate, iar cei care le-au citit au spus ca am exprimat foarte bine ceea ce simte toata tara asta. Asa ca m-am hotarat sa va scriu si lui matale, ca am observat ca sunteti la fel de apreciat ca si mine, ca bunicul i-a zis mai alaltaieri lui tati : „N-au mai ce sa-i faca  lui Becali, ca asta angajeaza 10 avocati si face tot ce vrea el !”. Si mie atunci mi-a venit ideea sa va scriu, ca sa va spun ce sa faceti, ca dumneavoastra puteti sa faceti orice, dupa cum spune bunicul, si eu v-as ruga sa faceti branza, ca am vazut ca aveti multe oi, ca v-au aratat la televizor cu ele, si de-asta ma gandeam ca daca faceti branza dintr-aia buna, fara E-uri, ar fi foarte bine pentru toata lumea. Ca tati zice ca nu mai gasesti in magazin nimic curat, fara chimicale, dar matale, daca vrei, poti sa faci, asa ca de-asta zic sa faceti branza fara E-uri, ca numai dumneavoastra puteti.
Si eu v-am vazut si la sport, ca bunicul se uita mereu la meci, si am vazut ca si acolo faceti tot ceea ce vreti, chiar daca altora nu le convine, asa ca m-am gandit sa va spun sa faceti dumneavoastra cumva sa ajunga si o echipa romaneasca sa castige cupa aia mare europeana, ca tare s-ar mai bucura bunicul, iar matale sigur puteti sa faceti asa ceva, ca doar asa a zis bunicul ca daca e nevoie angajati si 10 avocati.
Si mai vreau sa va spun inca ceva, ca eu ma uit la multe emisiuni si am vazut ca matale sunteti coleg si cu domnisoara Elena, fiica presedintelui. Va rog eu mult de tot, invatati-o si pe ea sa vorbeasca mai frumos, ca matale vorbiti asa de bine, iar ea mereu poceste cate un cuvant. Ca doamna noastra de romana a facut si un concurs si ne-a promis ca da nota 10 elevului care o sa vina cu o fraza rostita gresit de domnisoara Elena si cu transcrierea corecta a frazei aceleia, iar mie mi-e cam mila de domnisoara ca a ajuns un fel de material didactic pe care sa invete carte elevii.
Eu atat am avut sa va spun, dar va rog eu sa cititi cu atentie ce v-am scris si sa faceti cum e mai bine.
Cu drag,
Goguţ

3 Comments

 • VanGhelie spune:

  mi-e ca Gogut asta daca o mai tine mult asa o sa ajunga in pungi de 1 leu. cate una, s-ajunga la fiecare

 • calina s. spune:

  George,
  Mai întâi o să-ţi spun că "mi-ai rănit ochii" cu background-ul cel plin de nori… frumos de altfel 🙂 şi sper să nu te supere remarca mea. Cât despre Goguţ, eu cred că scrie frumos, însă este mult prea isteţ pentru binele lui :))
  O să revin, dar te rog, fă ceva cu norii aştia :)) CS

 • sgreader spune:

  Daca vrea Gigi face si echipa ecologica, fara E-uri…Ha ha haaa…ha

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.