OTV are din nou dreptate !

8

Postat de Geocer | in categoria otevizare, OTV | pe data de 17-04-2010

Se demonstreaza iarasi, pentru a cata oara, faptul ca televiziunea poporului nu minte niciodata. Iata, daca mai era nevoie, dovada faptului ca OTV are intotdeauna dreptate, asa cum a avut si atunci cand a spus ca Elodia a fost vazuta in Germania sau in Dubai, asa cum a avut si atunci cand a sapat dupa cadavrul ei pe la Zarnesti sau Albota !
Dupa cum supratitreaza celebra televiziune, Steaua poate fi amendata pentru rasism, poate fi retrogradata in Liga a 2-a, dar in nici un caz nu poate fi SACTIONATA !
Daca inca mai aveati indoieli in privinta obiectivitatii OTV-ului, este timpul sa le dati uitarii !

Comments (8)

Susținea cineva că OTV-ul este obiectiv?!
N-am să înțeleg niciodată succesul acestei televiziuni…

Ba eu cred ca e foarte usor de inteles succesul acestei televiziuni intr-o tara de manelisti.

OuTV strikes again!

CORECT -TARA DE MANELISTI.

CORECT -TARA DE MANELISTI.

HRISTOS A ÎNVIAT !
Bună Ziua ! (17.04.2010.6~21:24)
Domnului Geocer !
~
Vă mulţumesc pentru că existăm !
~
Mă bucur că mai există Oameni care SĂ NU FIE Superficiali !
Vă rog să mă credeţi că am fost la un pas de A ŞTERGE TOT ! Şi de a renunţa şi la cont … şi de la ORICE Activitate (reţele Ning, colaborez la 10~12, 100 Ro … şi altele).
Chiar în ziua când aţi trimis comentariul, respectiva Clonă mi-a furat iar o poză (am căutat-o pe reţele Ning, dar era pe BLA…BLA…BLA).
Am redeschis Net-ul pe 14, sau 15… şi aveam deja 700 de mesaje, pe care doar le-am "catalogat". Acolo v-am "văzut", pe dvs. şi pe Clonă … CARE mă înjura ! (NU i-am redat…insulta, dar aceasta EXISTĂ … şi AM Păstrat-o !).
Ce este interesant, ESTE că ADRESA FOLOSITĂ ESTE A MEA ! Şi SUNT Nevoit : SĂ-I DAU DREPTATE domnului Adrian Frăţilă !
Nu ştiu cum a procedat, NU sunt hacker şi nici webmaister !
Înjurătura este "datată": are o întârziere de doar 4 MINUTE faţă de o adresare făcută de mine domnului CAZACU GHEORGHE, "fratele suferinţei" şi actual preot !
Ultima mea postare făcută pe "CORNELIUS ROSCA şi Celor-ÎNCERCAŢI (2=B)", are 5 comentarii ! Al patrulea este al domnului CAZACU GHEORGHE, cu care NU am nimic de împărţit ! Doar că l-am declarat : indezirabil, deoarece PĂSTREAZĂ o Agrafă la Clonă, sau … de la Clonă ! Deci îi este : COMPLICE ŞI Susţinător !
Bineînţeles că m-ar bucura ENORM … revenirea mea la "normal" (dacă … se mai poate spune aşa ceva !).
Pur şi simplu NU AM RENUNŢAT până acum (şi ERA totuşi cât pe'aci !)… pentru că A FOLOSIT NUMELE dat de tatăl meu (decedat) şi de Preotul care m-a botezat ! L-a folosit pentru a MI-L "MURDĂRI" … neţinând CONT că:
DUMNEZEU ŞTIE !!!!
~
Vă ROG frumos, dacă puteţi să mă ajutaţi, EU NU Vreau … răzbunare, nici măcar NU MĂ INTERESEAZĂ…Cine E ! Dar SĂ "dispară"…AŞA cum a "apărut" … O MASCĂ "nenorocită" !
~
(gata la 17.04.2010.6~22:16)
Cornelius,

Las-o balta, Geo!
NU SUPORT OTV-ul, dar mi se pare aberant (si contraproductiv) ca motivul criticarii sa fie un mistype, o eroare de tastare! Asta nu inseamna altceva decat sa diluezi – minimizand astfel – adevaratele "pacate" ale acestui post. DE ACELEA "sa te iei", nu de faptul ca un oarecare functionar n-a apasat pe o tasta (sau ca echipamentul tehnic a raspuns incorect)!

e o chestie delicata care tine de nuante

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.