Pitesti 2010. Primavara, flori si masini de epoca

15

Postat de Geocer | in categoria pitesti, primavara | pe data de 20-04-2010

Daca n-ar fi fost balci, week end-ul trecut ar fi fost unul chiar frumos in centrul Pitestiului. Vreme calduta,  soare, din fantani tasnea apa, iar in fata Primariei se putea admira o expozitie de masini de epoca. Iata un slide-show cu poze facute de mine duminica in jurul pranzului. Asta ca sa mai vedem si fata mai placuta a lucrurilor, nu doar pe cea intunecata.

Comments (15)

Superbe masinile de epoca.Au un aer asa de elegant!

Le-am văzut și eu! Dar pe tine nu – aș fi vrut să te văd „pe viu”. De fapt, la ce era acolo, abia am reușit să mă țin după ai mei. Dar frumoase pozele!

Vai cât de frumoase sunt 😀

Cea roşie e de-a dreptul pur şi simplu 😀

Imi apare un semnal care arata ca ai un virus. Vezi ce e!

Marada, imi pare rau dar nu pot face nimic daca nu-mi poti da mai multe amanunte. Virusul vine de la cineva din blogroll, dar nestiind de la cine ar trebui sa-i iau pe toti la rand si sa-i verific, ceea ce ar insemna o munca imensa. E a doua oara cand mi se intampla treaba asta. Cred ca pana la urma o sa renunt la blogroll !

Keltoighost : da, aia rosie era cea mai misto. Aspirator de gagici, asa i se zice :))

Adakiss : adevarul e ca nici eu nu te-am vazut pe tine. Lasa ca odata si-odata o sa ne faca Oana cunostinta, ca ea cunoaste pe toata lumea din judet !

Elena Marin-Alexe, asa este, aveau un aer elegant.

Geocer: si mie mi-a aparut un virus. am dat un print screen. unde sa iti trimit fisierul?

gasesti poza in ultimul meu post

Dennis, am vazut poza, multumesc. Din pacate nu m-a ajutat prea mult. Se pare ca freecarzone.at este un site suspicios raportat de google. Dar eu n-am link catre acest site. Am scos reclamele adsense banuind ca ar putea veni de acolo link-ul, dar ma indoiesc. Astept sa intre si Victor, poate ca antivirusul lui o sa vina cu elemente in plus !

cu placere. acum o sa scot poza 😉

Dap, poate ne vedem. MĂ, la mine nu apăru niciun virus. Sau nu-mi „funcționește„ mie antivirusul. Mai probabil asta.:))

1. Scuze ca am intrat abia ulterior, din pacate nici eu nu pot intotdeauna sa fiu stapan pe timpul meu, si la varsta mea si puterile imi sunt drastic limitate.
2. Pe mine nu m-a avertizat de vreun virus la acest blog, dar avusesem EU probleme (nu stiu de ce natura: pur si simplu m-a pus pe "clepsidra" si acolo m-a lasat, fara sa mai pot face altceva, pana i-am dat restart) si o fi antivirusu' meu inca preocupat de problemele locale, nu si-o fi batut capul cu ale altora :)) )
3. Pe de alta parte, ezita sa mi se instaleze slide-show-ul – diapozitivele (pt linistea sufleteasca a lui Geo) – (nu pare a fi cea mai adecvata traducere, dar alta mai potrivita nu-mi vine acum in minte): a parut ca vrea sa se instaleze, a si pornit singur, din proprie initiativa, apoi a disparut cu totul lasand doar un dreptunghi decolorat, si abia cand am revenit dupa ce am citit comentariile le-am putut vedea si eu.
4. (IN SFARSIT si ceva on-topic!) (vad ca la "on-topic" si "off-topic" nu protesteaza Geo ca-s englezisme, desi le folosim din greu): faine masinile, pacat ca Fordul ala e in doua culori (ambele elegante, dar mohorate si nu par sa se potriveasca prea bine impreuna) – sau o fi doar influenta felului in care cade lumina si/sau a directiei din care pozase Geo?

Îmi cer scuze pentru formularea „MĂ”. Am vrut să fie un „măi” pe care îl spuneam nu din lipsă de respect, ci din obișnuință și o oarecare familiaritate. Îmi cer din nou scuze! (asta pentru că am fost atenționată și am realizat ce greșeală am făcut)

Ada, eu nici macar nu observasem chestia aia. Dar pe tine cine te-a atentionat?
Stii, chestia aia cu respectul sau cu lipsa lui nu se traduce prin a vorbi cuiva cu "dumneavoastra" sau mai stiu eu cum. Daca exista, respectul se observa imediat. Daca nu, la fel. Eu n-am remarcat vreo lipsa de respect din partea ta.

Mulțumesc. Nu am vrut să jignesc pe nimeni. Cine m-a atenționat… a făcut bine:D

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.