A dat norocul peste mine !

14

Postat de Geocer | in categoria escrocherie | pe data de 31-05-2010

Tocmai am primit un e-mail de la FedEx Benin in care sunt instiintat ca trebuie sa-mi livreze o cutie continand suma de 12 milioane de dolari americani. Cine mi i-a trimis? Pai ce conteaza? Important e ca oamenii vor sa mi-i aduca acasa, dar e o mica problema : trebuie sa le trimit infima suma de 180 de dolari pentru ca ei sa-si o puna stampila oficiala. Treaba e serioasa, mi-a scris chiar directorul companiei, d-l Dr. Brown White in persoana. Mi-a dat si adresa la care trebuie sa trimit cei 180 USD, iar dupa aceea voi primi pachetul cu bani chiar la mine acasa, fara nicio problema. Chestia e ca eu nu-ai am pe acesti 180 de dolari ! Ma imprumuta cineva pana la primirea coletului? Promit ca atunci cand voi primi cele 12 milioane de dolari o sa-i restitui 1800 USD, adica de 10 ori mai mult decat mi-a dat. Astept propunerile voastre. Multumesc !

Comments (14)

trimite-i un mail si zi-i sa deschida dracu cutia aia si sa ia de acolo 1000 (ciubuc inclus) si restul sa ti-i trimita 😉

Ce mare jmecherie 180 de parai? La 12 milioane, mai faci mofturi?!…
Off, milionarilor, că nimic nu vă mai satură! 😆

am primit si eu acest tip de mail, si, culmea, chiar am crezut, initial, ca as fi "fericita castigatoare"…

Ce nemernici! Sa stii ca chiar sunt oameni care dau banii in speranta unei imbogatiri rapide. Daca prinde la cativa, escrocii sunt fericiti!

Norocosule! ;))
Semneaza,
Criza

180? iti dau, dar numai dupa ce primesc eu milionul de lire castigat la loterie… pe care o sa ii ridic dupa ce le pun niste bani in cont, tot pentru niste hartii, evident.

La cîte asemenea am primit, cred că dădeam eu 12 milioane 🙂

Hello,

Eu te imprumut, dar vreau mai mult decat de zece ori!

Astept contrapropuneri… :)))

Sunt nişte începători, părerea mea. 12 milioane ???
Dacă puneau suma de 10.000 în loc de 12 milioane, sunt sigur că procentajul de creduli (ca să nu le spun proşti) muşcau cu siguranţă.

hai nu ne mai tine in suspans. cum ai rezolvat problema?

Io is zgarcita, nu vezi nici un pai in ochi de la mine 😀

Gata, am rezolvat. Am urmat sfatul lui Dennis si le-am zis sa-si opreasca ei cat au nevoie din coletul ala si sa-mi trimita si mie ce mai ramane. Ca mie-mi ajunge chiar si un milion de dolari, nu sunt hapsan. Cred ca saptamana viitoare o sa primesc banii :))

cand trec prin Pitesti te caut sa dai o bere pentru sfat. daca vii tu mai devreme la Cluj, dau eu berea 😀

am sio fro 60 de mailuri d-astea. uite nu m-am gandit sa cer ajutoru nimanui. ma gandeam mai degraba sa ma inprumut la fro banca

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.