Anunt important

12

Postat de Geocer | in categoria escrocherie, frauda | pe data de 01-05-2010

Pana la urma nu m-am lasat. Am luat legatura cu serviciul tehnic al yahoo, am insistat, i-am batut la cap, iar in final mi-au indeplinit dorintele. Mai precis, au sters din baza de date intrebarile alea ale caror raspunsuri erau cunoscute de catre o persoana rauvoitoare (ca sa nu zic un porc, magar, nenorocit si frustrat) si mi-au reactivat contul geocer. Am avut mare noroc ca am dat acolo de o fata simpatica pe nume Ana (nu stiu daca e romanca, eu am discutat cu ea doar in franceza, caci contul meu este pe yahoo France) careia tin sa-i multumesc si aici pentru modul in care mi-a rezolvat problema, desi nu cred ca-mi citeste blogul. In plus, amicul ala care se tine de spart conturi (stiti voi, porcul magarul si frustratul nenorocit) a intrat si in colimatorul celor de la Yahoo!, dupa ce realizase aceeasi „performanta” si cu google. Iar colosii astia au toate posibilitatile, atat logistice cat si juridice pentru a pune capat acestui gen de activitate frauduloasa. Ca sa nu mai spun ca astia doi, colosii, nu prea apreciaza glumele proaste de genul celor facute de frustratul nostru. Asa ca, data viitoare cand o sa vedeti la televizor o stire despre unul arestat pentru ca a fraudat Yahoo! si Google, sa va amintiti de ce v-am povestit eu aici.

Comments (12)

Dacă e româncă, Ana a da de potul cel mare cu un job la yahoo 😀

Ma bucur va ti-ai reactivat contul. Mi-ai lipsit… amigo. Zilele trecute m-a contactat un anonim… în legatura cu trojanul unfocard.exe… cica sa-i dau IP sa ma ajute sa scap de el. Oricum nu am dat nimic!

Iulia, sunt romani care lucreaza si la Yahoo, si la Google, si la Microdoft. Nu-ti face griji in privinta asta.

Giulia, n-are cum sa te scape de troian daca-ti stie adresa IP. Mai degraba te infecteaza si cu altii, daca poate !

Îmi place cum îl alinti pe individul ăla. Asta merită, dacă nu chiar mai mult. E plină lumea de frustrati… Sper că ai avut un 1 Mai bun de tot…

Cristian, am avut un 1 Mai frumos, departe de orice agitatie, la tara la parintii mei.

Ştiu ştiu, dar lasă-mă să mă mir şi să zic oau! :))

Stai sa vezi cum e sa iti fie urmarit emailul 😀
Adica intra, citeste corespondenta ta si le marcheaza ca necitite. Au ochii albastri insa, parerea mea, sunt blonzi caci colosii de care vorbesti tu iti ofera posibilitatea sa vezi IPul ultimelor 5 logari printre care al tau e marcat cu asterix 😀

e valabil pana la urma contul de yahoo? o sa il mai folosesti?

Doamne-ajuta! Felicitari pt rezolvarea problemelor! Sa fie intr-un ceas bun!

Ciprian, tu ai ajuns in faze mai avansate in legatura cu violarea conturilor de e-mail. Eu am dat doar peste un prapadit care o fi crezand ca m-am culcat cu nevasta-sa.

Dennis, da. De altfel am si trimis un mesaj de pe el tuturor pe care-i am in lista de mess. Sunt convins ca acum frustratul ala nu mai poate sa-l sparga.

Victeo, merci !

Mă bucur că ai rezolvat. Nu știam de problema ta decât de aici, de pe blog, dar chiar mă bucur.

Ada, tocma am scris si un articol cu toate detaliile despre modul in care mi-a fost spart contul. Sper sa foloseasca tuturor celor care au cont pe Yahoo! in scopul de a se feri de fraude.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.