Clubul bloggerilor care nu citesc, dar chiulesc.

10

Postat de Geocer | in categoria clubul bloggerilor | pe data de 23-05-2010

Vineri seara, dupa ce absentasem cam o luna si jumatate, am reusit sa ajung din nou la intalnirea bilunara a Clubului bloggerilor pitesteni. Prima constatare pe care am facut-o a fost ca ne-am rarit rau de tot. Adica, n-am fost prezenti de cat 4 : eu, Ema, Ioana si Dan Badea. Ceilalti? Adevarul e ca Oana era la Iasi, i-am motivat absenta. Si daca nu vine Oana, nu vine nici reader-ul ei preferat. Dar in rest, am pus o gramada de absente. Direct in catalog, sa stiti ! Iar data viitoare o sa strig din nou catalogul si va fi vai si-amar. Trec la scaderea notei la purtare celor care vor continua sa chiuleasca. Sa vedeti voi daca n-o sa repetati clasa din cauza absentelor si a notei la purtare ! Sa nu ziceti ca nu v-am spus.
Si ce s-a intamplat la aceasta inatalnire? Pai in primul rand, la propunerea lui Badea am schimbat berea pe care o bem, de data asta preferand o bruna. Eu am fost 100 % de acord, ca mie de cand ma stiu imi plac brunele.
Ema ne-a povestit despre viata ei cea plina de evenimente, atat filmari cat si activitatea de suplinire a unei ospatarite de la Alcatraz, dar si lectura, multa lectura. Apropo, cica a citit si „Regina Arkuda”, ultima creatie a Oanei. Harnica fata! Tot Ema ne-a povestit si despre Florinel al ei care la cei 3 anisori pe care-i are stie deja sa se joace pe calculator, sa scrie 2-3 cuvinte de la tastatura si asa mai departe. Harnic si el, seamana cu maica-sa !
Dan era mandru ca a gasit pe-acolo pe la Librarie, ziarul la care presteaza din greu si chiar ne-a aratat un articol scris de manuta lui despre evolutia post-decembrista a securistilor pitesteni, un serial care ar fi trebuit sa continue, dar s-a oprit prematur. Iar Ioana nu ne-a explicat pana la urma cum se strange surubul, ne-a trimis sa citim explicatiile tehnice direct la ea pe blog.
Cat despre mine … am devenit din nou, fara prea mare efort, oaia neagra a clubului. Ce sa fac, daca asa mi-e scris?
Spre finalul reuniunii, in timp ce fumam pipa pacii cu Badea, am supus la vor mutarea locului de intalnire, asa ca peste 2 saptamani, pe 4 iunie mai precis, o sa ne vedem la terasa Tezeu situata in spatele Casei de Pensii. Si nu uitati : strig catalogul si scad nota la purtare !

Comments (10)

Hmmm … pai mai apuci sa strigi catalogul? Ai uitat de greva? ;))

Gabrielle, noi nu suntem bugetari, asa ca nu intram in greva.

Eu zic ca trebuie sa voteze toata lumea schimbarea locului de intalnire.

Pai de ce n-ai zis treaba asta si vineri? Stii cati bloggeri sunt in Pitesti? Sa astepti tu sa-ti voteze toti !

Eu sincer optez tot pentru Libraria mea, desi nu m-a intrebat nimeni. Eu cred ca este locul cel mai potrivit pentru o astfel de intalnire.

Raluca, dar tu esti deja repetenta !

Libraria mea, clar. Si am chiulit si eu o singura data. Motivat, da? Ca eram la Iasi.

Geocer, ce sa fac si eu… Sper ca voi sa fiti bine si sa nu fiti nevoiti sa ramaneti repetenti.

Oana, de acord : ramane Libraria ta, dar ne mutam in salonul de nefumatori ­čśŤ

Geocer, da, voi va mutati, eu nu ­čśÇ

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.