Diseara, la teatru !

6

Postat de Geocer | in categoria davila, teatru | pe data de 29-05-2010

N-am mai fost cam de multa vreme la teatru (de vreo jumatate de an, cred), asa ca pentru diseara mi-am programat sa vad o piesa. Pentru ca mi-e dor de actorii pitesteni, pentru ca este programata o piesa pe care n-am vazut-o desi mi-am propus mai de multa vreme sa merg la ea (Profu’ de franceza de Tudor Musatescu)si pentru ca trebuie sa-l vad pe Remus Papabembe din tribul Zouzou si sa-l trag de urechi pentru ca nu mai vine la club. Doar se stie ca Papabembe e mereu prezent la teatru.
Deci, diseara ne vedem acolo. Daca o sa-mi placa reprezentatia, o sa si scriu despre ea. Ca eu asa procedez cu piesele pe care le vad : daca-mi plac, le laud; daca nu-mi plac, mai bine nu scriu decat sa critic. O atitudine cam ciudata din partea mea, este?

Comments (6)

eu am ales baletul. am fost la doua reprezentatii. si o sa mai merg

Sa ai o seara frumoasa!

da, e clar. am dat de belea!
dacă nu mă uitam pe blogul tău, nici nu ştiam că se joacă muşatescu. vin neapărat să mai uit de necaz.
ne vedem desară să ne râdem.

Dennis, eu prefer artele mai usor de digerat.

Marada, sper ca si tu mergi din cand in cand la reprezentatiile teatrului Anton Pann. Eu i-am vazut la Pitesti si mi-au placut foarte mult. Am si scris despre ei.

Papabembe, oricum cred ca tu ai vazut piesa asta de vreo 5-6 orei !

teatru:X:X
Am fost recent la cam toate piesele care se joaca sezonul asta la noi in Brasov si pt ca nu apar altele noi cred ca o sa ma mai duc inca odata la toate:)

Zana, la Pitesti sunt cam 3-4 premiere pe stagiune. Cred ca e destul de bine asa !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.