Eurovision? Inca mai exista?

3

Postat de Geocer | in categoria muzica | pe data de 30-05-2010

M-a luat prin surprindere vestea ca Romania a luat locul 3 la concursul Eurovision. Si asta din cauza ca pentru mine acest spectacol a sucombat de cativa ani buni. Adevarul este ca aseara, inainte de a ma culca, am nimerit exact peste Eurovision si am vazut primul minut din melodia interpretata de Lena, reprezentanta Germaniei. Inca de la primele acorduri mi-am zis : „Frate, asta a gresit scena. Cred ca mult mai nimerit ar fi fost sa cante la o terasa pe litoral.”. Nu mi-a placut nici melodia, nici interpretarea, asa ca am schimbat rapid canalul. Cat despre melodia romanilor, spre rusinea mea habar n-am cum se numeste si cum suna. Asta, poate si din cauza faptului ca e-n engleza, iar eu, desi sunt obligat sa folosesc aceasta limba in interes de serviciu, nu o agreez prea tare. Asa ca, aseara, mi-am soptit in barba, oare pentru a cata oara : „Unde sunt vremurile cand concursul asta era castigat de ABBA?”. Ascultati melodia cu care a castigat celebra trupa in 1973 si comparati cu ceea ce este azi. Dupa mine, nu exista termen de comparatie ! Aha, si mai spuneti-mi ce interpret castigator la Eurovision in ultimii 10 ani a facut o cariera internationala cat de cat. Nu comparabila cu cea a celor de la ABBA, ca ar fi mult prea mult sa cer asa ceva.

Comments (3)

Şi eu am fost surprins. Surpriză plăcută, nu mă aşteptam…

Eu iubesc ABBA si ascult cu placere toate melodiile, am o gramada de CD si placi, cunosc majoritatea textelor hiturilor lor din '80-'90…Dar viata nu bate pasul pe loc. Lena a fost fantastica! O melodie simpla, ritmata, într-o interpretare naturala, curata si proaspata.
Se spune a atunci când nu mai gasim nimic atagator în muzica generatiei de azi, este semn clar ca am îmbatrânit. Si nu numai la propriu!
O seara buna!

Mie mi-a placut melodia Germaniei. Si cred ca sunt printre putinii carora le-a placut si piesa Paulei Seling.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.