Gradinar de week end

6

Postat de Geocer | in categoria gradinarit | pe data de 12-05-2010

Ca sa am un bun motiv pentru a merge in mijlocul naturii, ca sa fac un pic de miscare in aer liber, ca sa beau linistit o bere la iarba verde, ca sa uit complet de viata trepidanta de la oras si de toti Bocii, Basestii si ceilalti de teapa lor, ei bine din aceste motive dar si dintr-altele, in primavara asta am decis sa lucrez cateva razoare de gradina, la tara, in satul meu natal. L-am cooptat si pe fiu-meu care a fost entuziasmat de idee si iata-ne sadind arpagic, usturoi, salata, marar etc. 
A trecut mai bine de o luna de cand am pus in pamant semintele si iata cum arata acum mica noastra gradina. Sambata cred ca vom merge s-o sapam si sa vedem cum au mai evoluat plantele. Am de gand sa mai plantez si cateva rasaduri de varza, rosii, ardei gras si ardei iute. Deci, daca-mi impoziteaza astia tichetele de masa, eu imi scot parleala din gradina de la tara. Lucru pe care vi-l recomand si voua.

Comments (6)

Fain! 🙂

Te invidiez pentru momentele astea, dar în sensul plăcut al cuvântului. Simţim nevoia să evadăm, de foarte multe ori, iar faptul că ai cum să faci asta nu poate fi decât bun… O după amiază plăcută!

Andrei, chiar arata bine !

Cristian, chiar sunt necesare, sa stii. In cursul saptamanii, de dimineata pana seara sunt la birou stresat, cu probleme de rezolvat … Macar in week end sa uit de toate. Si-ti spun ca dupa o zi acolo, chiar daca nu muncesc sa ma omor, in noaptea urmatoare dorm bustean.

Eh, daca ai vedea gradina mea de la Farmerama ai muri de invidie 😀

Si eu te invidiez ! M-ar relaxa si pe mine sa am o bucata de pamant pe care s-o scormonesc si sa vad rasarind plantute…
Pai… va urez sa ajungeti sa mancati din roade !

Turisticus … ce sa zic? Cred ca-mi place mai mult o gradina reala decat una virtuala

Leo, in mod sigur o sa si mancam din ce-am sadit.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.