La Palatul Cotroceni/Canta cucuveaua …

5

Postat de Geocer | in categoria Basescu, PDL, politica, PSD | pe data de 13-05-2010

… marinarul si ai lui
Si-au gasit beleaua !

Am adaptat un pic o lozinca celebra pe la inceputul anilor ’90, ani care vor ramane in istorie asa cum i-au denumit cei de la Academia Catavencu : „Regimul burghezo-mosiliesc”.
Se pare ca protestele din ultimele zile nu sunt chiar asa de spontane cum par la prima vedere, zvonurile indicand o buna organizare si coordonare a acestora. Si cin’ sa fie, cin’ sa fie in spatele „spontanilor” astia? Pai e mai mult decat evident ca strategii PSD-ului i-o coc cam de multa vreme marinarului, ca doar si el le-a dat atata bataie de cap in ultimii ani. Asa ca „tovarasii” s-au mobilizat, au chemat la ordin pe liderii de sindicat (doar se stie ca liderii de sindicat sunt oamenii PSD-ului), i-au chemat si pe cei de la organizatiile de pensionari (PSD-ul a avut intotdeauna mare trecere la pensionari) si au pus impreuna de niste revolte spontane de sta mâţa-n coada. Bine, pe Baselu n-au cum sa-l dea jos, dar macar guvernul marioneta sa pice. Adevarul este ca daca maine ar fi alegeri, e clar ca PDL-ul n-ar lua mare lucru, iar PSD-ul, populist cum a fost intotdeauna si cu niste promisiuni mincinoase (cred ca aici am facut un pleonasm !) ar trece lejer pe primul loc.
In concluzie, e foarte posibil ca lozinca de la inceputul articolului sa se concretizeze maine-poimaine intr-o noua cadere a guvernului.

Comments (5)

Să cadă! Deşi mi-e groază când mă gândesc că e loc şi de mai rău…

Esti optimist, Lisandrule ! Un pesimist ar fi zis ca mai rau de-atata nu se poate !

Urmeaza BOC V, VI… cine le mai tine numarul?

Nu stiu de ce, eu nu aud decat un soi de cant ce-mi suna a prohod, si mai degraba e al nostru, decat al smecherilor imbuibati. Cu toate astea, din fericire, Dumnezeu se uita la haznaua asta de undeva mai sus decat palatul Cotroceni…

daca e asa, e trist.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.