Profesorul de franceza s-a logodit !

4

Postat de Geocer | in categoria davila, pitesti, teatru | pe data de 30-05-2010

Veste trista pentru elevele din ultimul an al unui liceu de fete din provincie, se pare. Asta pentru ca toate erau indragostite de el, iar el a ales-o pe Tuti. E adevarat ca Tuti arata foarte bine in interpretarea Ioanei Podareanu, dar asta nu le consoleaza cu nimic pe celelalte. Poate doar pe Junona Popescu  (Lia Deaconu a carei interpretare, de data asta mi-a placut) pentru ca ea oricum si-a gasit un logodnic cu multi bani, deci nu-i mai pasa de Dan Balint, profesorul-vedeta. Si nici Carmen (Cristina Caragea) si colega ei Dora (Coca Niculescu) nu mai pareau foarte afectate, desi la un moment dat amenintasera ca se vor sinucide din cauza lui. In schimb domnisoara Cosambacescu (Daniela Marinache) , severa lor diriginta a ramas complet neconsolata !
Pai, gata, v-am cam povestit intriga si actiunea piesei lui Tudor Musatescu pe care am vazut-o aseara la Teatrul Davila. Mie, mi-a placut. Iar faptul ca actrite avand in jur de 30 de ani (unele chiar peste) au putut sa joace cu succes roluri de adolescente mi s-a parut iarasi un lucru demn de lauda. Ar mai fi de adaugat faptul ca sala era cam goala fata de alte dati cand am fost eu la teatru (cred ca erau in jur de 60-70 de spectatori), dar tinand cont de faptul ca piesa se joaca de ceva vreme, iar saptamana asta a avut vreo 3 reprezentatii, e de inteles. Mai ales ca era si sambata seara, unii se pregateau sa vada meciul, altii asteptau cu nerabdare Eurovision-ul.
Pe scurt, am petrecut o seara agreabila, singurul regret fiind acela ca Papabembe a plecat inainte de finalul piesei, asa ca n-am apucat sa-l trag la raspundere pentru absentele nemotivate de la Club. Cred ca de-aia a si plecat mai devreme !

Comments (4)

frumos scriseşi, senin mai ceva ca cerul care se arăta când am ieşit de la spectacol.
logic că de aia am tulit-o mai devreme.

Lasa ca data viitoare te leg de scaun, ca sa bem o bere dupa spectacol !

dovada ca te citeste. a vazut avertizarea si s-a conformat 😉

Dennis, stiu bine ca Papabembe ma citeste, asa cum si eu ii citesc elucubratiile :))

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.