5

Scrisoare catre bancherul meu

Posted by Geocer on 12 mai 2010 in banca |

Stimate domn,

Doresc sa va informez inca de la inceput ca traim pe planeta denumita in mod generic Terra, un satelit natural al Soarelui. Conform cercetarilor astro-fizice s-a stabilit ca Terra efectueaza o rotatie completa in jurul Soarealui in 365 de zile si 6 ore. Astfel, in mod conventional s-a fixat durata unui an la 365 de zile, iar din 4 in 4 ani, ca se se recupereze cele 6 ore (x4 ani), avem un an de 366 de zile denumit an bisect.
V-am facut aceasta scurta informare pentru ca din cat se pare, fie banca dumneavoastra nu cunoaste acest adevar elementar, fie a finantat niste cercetari care au dovedit altceva. Altfel nu-mi pot explica sub nicio forma faptul ca in art … din conventia de credit pe care ati incheiat-o cu subsemnatul, se scrie negru pe alb ca anul are 360 de zile, iar cuantumul dobanzii se calculeaza in consecinta.
In situatia a doua, cea in care ati efectuat niste cercetari ce contrazic legile astro-fizice actuale, va sugerez sa publicati aceste descoperiri in revistele de specialitate de pe toata planeta, caci sunt sigur ca o astfel de noutate va va aduce un premiu Nobel. 
In caz contrar, poate ca ar fi mai bine sa va lasati de mica ciupeala a unei sume de 1-2 lei pe luna de la fiecare persoana careia ii imprumutati niste bani si sa respectati macar legile fizicii, daca pe cele ale tarii in care functionati nu binevoiti a le lua in seama.
Voi trimite link-ul catre acest articol tuturor celor de la banca la care am credit a caror adresa de e-mail o am !

5 Comments

 • Sergiu spune:

  Stii ca era un film la un moment dat in care unii furau cate 1 EUR din contul fiecarei persoane. Doar ca 1 MLD de persoane facea 1MLD de EUR si practic nimeni nu baga de seama ca-i lipseau 1 EUR din cont.

 • Teo Negura spune:

  Am si eu tot soiul de experinte, toate nefericite, cu bancile, dar una dintre cele mai criminale mi se pare comisionul de intretinere de 30 de lei pe luna, pe care il platesc la o banca doar pentru ca am cont la ei. In fine, cred ca pana la urma am sa schimb macazul…

 • cherie spune:

  30 RON pe luna? Dar ce banca este asta? Serios ! Poate pe an…

 • Paul spune:

  si eu am experienta cu cei 14.99 RON / LUNA la BRD… pt un cont care mai mult papa bani decat aduce

 • VanGhelie spune:

  nu stiam ca la banca angajeaza genii, credema ca e numa pe baza de pile

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.