Dan Diaconescu face un rating de neegalat

11

Postat de Geocer | in categoria OTV | pe data de 22-06-2010

Sunt doua chestii pe care le-a aflat orice roman, acum la inceput de vara, oricat de neinformat ar fi el (poate doar Oana sa nu le stie) si anume : ce-i aia o vuvuzea si faptul ca Dan Diaconescu a fost arestat.
Fructificand la maxim arestarea patronului, OTV-ul transmite o emisiune maraton „Dan Diaconescu direct”, emisiune realizata de ceilalti moderatori ai postului, cel ce i-a dat numele fiind acolo unde stim.
Ce-or fi discutand acolo, zi si noapte, habar n-am (niciodata n-am rezistat sa ma uit la ei mai mult de 5 minute), dar despica firu-n patru si bat apa-n piua, ceva de speriat.
Deci astia sunt in stare sa faca rating din orice. Nunti, botezuri, inmormantari, arestari, crime … orice eveniment e bun de speculat in numele audientei.
Halal sa le fie !

Comments (11)

Ba chiar si eu le stiu, doar ca nu ma intereseaza. Eu cred cu tarie ca Baselu a gasit o cale de al face roman sa uite ca ii ghortaie matele. Iar romanul prost a pus botul. Restul e can-can. Sa se duca dracu' toti cu vuvuzele cu tot si cu DD in frunte. Am zis.

Binecuvantat sa fie OTV-ul!

Adrian Baciu

Ca bine ai zis, George!

a fost free Jiji, acum va fi free DD

audientele oteveului arata calitatea telespectatotului roman

Nici eu nu sunt 'fan' OTV, dar nu pot trece cu nonsalanta si indiferenta peste orice nedreptate care se face in tara mea. Romania este lider european in abuzuri contra cetatenilor sai. D.Diaconescu ne place sau nu, are publicul sau, care este destul de numeros…si acest public este parte a Romaniei.
Si inca ceva: m-as fi bucurat daca arestau un proxenet, violator, criminal dar se pare ca interlopii cei ce fac parte din crima organizata sunt scapati…
Nu, nu ma bucur ca in Romania democrata a fost arestat un jurnalist, chiar daca nu-mi place fata lui.
O seara buna George!

Asta-i "poporul"! Sta la OTV si musca momelile de orice fel (chiar si de…plastic!)

Sanatate iti doresc!

Am facut si eu o stire azi legata de acest subiect. Poate o pun maine pe blog…

Am aflat ce e cu vuvuzelele (greu era, doamne) și de Diaconescu a vuit toată media, așa că era greu să ratez evenimentul. Dar nu m-a interesat, decât atunci când apărea la Cronica Cârcotașilor: „Dan Diaconescu, în direct, înregistrat și pun pariu că și-n reluare” :))

Sarmanul Dan Diaconescu, parca mi se face mila de el, caci nu va mai scrie pe fruntea lui IN DIRECT, cred ca se simte un pic neglijat. SI trist ca nu isi mai plimba fizicul in acea masina atat de ieftina, luata din bani corect munciti, sunt convinsa!
Cum sa facem noi, poporul, sa ii alinam suferinta?

George, nu esti impartial. Dar Realitatea si Antena 3 ce tot fac de doi ani incoace? Nu bat apa in piua cat e ziua de lunga pe tot felul de tampenii? Din punctul meu de vedere, cele trei televiziuni se aseamana, doar ca difera telspectatorii si problemele abordate

Canguru': DE CE neaparat doar "CELE TREI" televiziuni, ailalti sunt mai breji? (Exclud din referire canalele nisate pe alte domenii – filme, sport, muzica…) Unii prezinta in termeni mai decenti, poate chiar mai eleganti, altii mai "marlaneste" – dupa cum e publicul-tinta al fiecaruia, da' le prezinta cam toti (si nci macar n-as putea sa afirm "cu mana pe inima" ca n-ar avea dreptate sa faca asta).

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.