Integrame si autograf pe gips

15

Postat de Geocer | in categoria clubul bloggerilor | pe data de 26-06-2010

Aseara, cativa bloggeri pitesteni (printre care si eu) s-au adunat din nou ca sa fie stransi, la Libraria mea. Cum faptul ca eu urma sa vin cu mana-n gips nu mai era o surpriza, le-am pregatit colegilor mei alta : participarea la adunarea noastra a iubitorului de jocuri de cuvinte, integramistul profesionist Laurentiu Belei care nu-mi citeste acest blog ci pe cel de criprograme si anagrame. Lui Laurentiu tin sa-i multumesc in numele tuturor, nu numai pentru participare ci si pentru revistele cu integrame pe care ni le-a daruit, reviste in care am gasit, bineinteles, si integrame semnate de el. Dupa cum ne-a marturisit, Laurentiu este originar din Buzau, sotia sa e din Mioveni, locuiesc la Ploiesti, iar el lucreaza la Bucuresti. 
Oana i-a recomandat sa-si faca si o casa de vacanta undeva prin Timis, in felul asta ajungand sa acopere toata tara. Si tot Oana nu s-a lasat pana cand nu mi-a dat autograf pe gips. Extravagante de vedeta, ce sa-i faci? Dar cand s-a apucat sa povesteasca impreuna cu Canguru despre Venetia si Italia in general, noi ceilalti am decis sa nu-i mai ascultam (ca sa nu ne facem sange rau) si sa discutam despre altceva. Oricum, cand nu discuta despre Venetia, Canguru’ ne face capul calendar cu Nasul Moraru care, cica, nu-i pupa-n fund pe Base si pe toti cei din PDL, ci incearca si el sa echilibreze cat de cat balanta inclinata intr-o directie gresita de catre Antene si de Realitatea.
Asa ca, Ema ne-a povestit cum s-a simtit in elementul ei printre copiii de gradinita despre a caror vizita la un olar din Cosesti a facut saptamana trecuta un reportaj. Si tot ea ne-a spus de mai multe ori ca Anastasia e o tipa nashpa si ca in general sunt multe chestii nashpa rau de tot, ca de exemplu sa te urci pe un cilindru de carton. Si asta din cauza ca acel cilindru in mod sigur se va roti, iar tu vei cadea si-ti vei fractura mana. Dar Ema ne-a mai povestit si despre aventurile pe care le are atunci cand iese pe strada sa filmeze oameni obisnuiti si sa-i intrebe de una sau de alta, in scopul de a prezenta la stiri „pulsul strazii”.
Cat despre Sorin, el ne-a spus cat de bine este ca atunci cand vrei sa vizitezi un oras, sa-ti trimiti mai intai pe cineva care sa afle daca se merita sau nu sa mergi si tu pana acolo. Cica el asa procedeaza : o trimite pe Oana la inaintare. iar el se duce doar daca ea ii spune ca merita sa faca deplasarea.
In rest, s-au mai consumat : cateva sticle de bere, apa plata cu multe cuburi de gheata si o chestie in 4 culori despre care nu stiu cum se numea ca era pentru dame. Ce va fi peste 2 saptamani? Un singur lucru e cert : ca se va consuma din nou bere. Sau vin? Vom trai si vom vedea !

Comments (15)

Frumoase adunari mai faceti voi! 😛
sa va fie de bine!
sanatate…

Astea-s laude?

Nu, nu eu am zis ca sunt in elementul meu printre pitici. Tu ai zis asta.

Jesus (vezi ca asta e injuratura Oanei)! Ce-ai inteles tu! Bineinteles ca Nasu' il pupa pe Base in fund, nu aveam cum sa zic altfel. Spuneam insa ca e singurul care mai echilibreaza balanta, indoita spre rupere de catre RTV si A3

Doamne, ma sperii si eu cand vad ca mi se atrage atentia ca denaturez realitatea intr-un hal fara de hal. Mai ramane sa vina Oana si sa spuna ca ea n-a vrut sa-mi dea autograf pe gips, dar am insistat eu, Laurentiu sa spuna ca de fapt sotia sa nu-i din Mioveni ci dintr-o comuna aflata la vreo 5 Km distanta de acest oras si Sorin care sa imi atraga atentia asupra faptului ca el tocmai se intorcea de la Venetia !

bine ca am dat in final de bere. ca imi faceam probleme ca toti ti-au dat autografe si nimeni nu a sarit cu berea 😀
daca tot faceti adunari din astea, de ce nu puneti tasta de la tasta sa faceti un blog comun cu care sa rupeti gura targului?

se pare ca cititorii de blogspot sunt scutiti sa imi mai vada moaca :d

Dennis, avem un blog comun, necazul e ca nu prea scrie nimeni pe el.

Geocer , de acum încolo o să citesc și pe acest blog serios . Promit ! Promit și să mai vin pe la Librăria mea !

Am tot promis ca o sa vin, dar n-am mai ajuns si tare mi-e ciuda. :(((

Lasa valive ca n-au intrat zilele-n sac. Vii data aviatoare !

Hmm, ba da, eu am insistat sa-ti dau autograf pe ghips, mi s-a parut funny, in plus, acum toata lumea stie ca tu esti asasinul, unul dintre. Apropo, sa-ti traiasca noul blog francofon.

Adica o sa vin cand o zbura porcu si o grohai porcul Ce rau esti! 😛

Pardon, adica o sa vin cand o zbura porcul si o grohai calul?

Nu mai Valive, nu asta am vrut sa zic. Dar suna mai funny (vorba Oanei) "data aviatoare", decat banala expresie "data viitoare".

Glumeam. Am inteles la randul meu gluma ta.:P

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.