Pompierul transpirat si mamica nija n-au expertiza !

4

Postat de Geocer | in categoria enervari | pe data de 25-07-2010

Azi m-am trezit cam mahmur, pentru ca aseara am baut prea mult Ice Tea. Iar eu, cand sunt mahmur dupa Ice Tea, ma enervez rau de tot.
  • M-am enervat mai intai pe pompierul ala de la o reclama la un antiperspirant. Adica, exact cand trebuie sa intervina, sa se lupte cu focul si sa faca semenilor sai un bine, ca doar de-aia e platit, el se trezeste ca nu s-a dat cu antiperspirant si din cauza asta transpira ! Pai daca transpiri, du-te nene si fa-te salvamar, ca acolo te arunci in mare cand e cazul. Lasandu-l la o parte pe pompier, scenariul asta e asa de neverosimil incat poate fi considerat mai degraba antireclama.
  • Apoi m-a enervat mamica aia care-si cheama copilul sa-i dea o portocala, iar daca acesta zice ca vine putin mai tarziu se apuca sa taie bietul fruct in jdemii de bucatele, facand tot atatea figuri de ninjaloaica, iar cand vine si copilul sa-si manance portocala promisa, ea ii toarna suc dintr-o cutie cumparata de la hypermarket, caci de portocala isi batuse joc descarcandu-si energia negativa pe ea. Ziceam ca e neverosimil scenariul cu pompierul? Asta cu mamica ninja il intrece !
  • Iar la sfarsit m-a enervat rau de tot frecventa cu care aud pe posturile de televiziune cuvantul „expertiza” folosit, nu in sensul de „a face o expertiza tehnica”, „a expertiza ceva” (adica sensul corect in limba romana al acestui cuvant), ci in sensul de „experienta”. De unde naiba or fi luat frate „expertiza” asta pe post de „experienta”? Ca nici in engleza nu se potriveste. Cred ca snobii astia il folosesc doar pentru ca e la moda, e mai trendy. 
Asa ca, dupa atatea enervari, m-am dus frumusel si mi-am turnat o halba de bere. Macar sa stiu ca o sa fiu mahmur dupa ceva serios, caci cu Ice Tea nu mai ajung eu sa ma-mbat catu-i lumea !

Comments (4)

Mama din reclama e cea care prepara sucul taind portocala, deci nu il ia de la magazin. ;))

Si pompierul ala trebuia sa foloseasca furtunul pentru a se racori. :))

tu vrei sa spui ca oamenii aia fac focus in grup ca sa scoata pe tv infectiile alea de pomana? si ca Huhurezeanu mananca cacat? pai daca nici el nu stie ce inseamna expertiza atunci cine? si atunci cum de tine cu Basescu? si ce-i aia ice tea? becks lemon? tuborg tropical? redds?

[…] au fost (si sunt in continuare) cuvintele : locatie (folosit in loc de “amplasament”), expertiza (in loc de “experienta”) si aspectare (in loc de “asteptare”). Dar iata ca […]

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.