Ziua-n care-l vom regreta pe Basescu !

11

Postat de Geocer | in categoria OTV, politica | pe data de 03-07-2010

Sunt convins ca marea majoritate a celor ce-mi citesc blogul vor zice ca acea zi n-o sa vina niciodata, ca mai rau de-atata nu se poate. Ei bine, eu sunt optimist si cred ca se poate si mai rau. Sa fim seriosi : parca-si inchipuia cineva, in decembrie ’89 ca nu va trece mult timp pana cand unii or sa-l regrete pe Ceausescu si or sa planga pe la mormantul lui?
Si totusi, de ce l-am regreta pe Basescu? Pentru simplul motiv ca ar putea sa-i succeada unul care e mai dezastruos decat el ! Am nimerit aseara pe OTV, la emisiunea puscariabilului Dan Diaconescu cel care se vede in fotoliul de la Cotroceni peste 4 ani si jumatate.N-am rezistat mai mult de 10 minute sa-i ascult aberatiile,dar omul isi facea de zor campanie electorala, avandu-l alaturi pe Tudor Barbu despre care spunea ca va fi prim-ministru. Din ceea ce spunea „viitorul presedinte”, am tras imediat concluzia ca habar n-are ce este acela Produsul Intern Brut al unei tari. El are impresia ca PIB-ul reprezinta totalul veniturilor bugetare ale statului, caci defalca acest PIB pe domenii in care se vor cheltui banii, astfel incat totalul cheltuielilor sa-i iasa egal cu acesta!
Deci, fratilor, daca Dan Diaconescu va ajunge presedinte, iar partidul pe care o sa-l infiinteze va forma guvernul, va garantez ca ii vom regreta amarnic pe Base, pe Boc si tot partidul lor clientelar.

Comments (11)

elena udrea înlocuită cu elodia, blaga cu tolea, funeriu cu magda ciumac.
resursele poporului român în materie de oameni politici, gata oricând să preia frâiele ţării, sunt inepuizabile.

Nu cred că poate fi cineva mai mizerabil decât derbedeul! Eventual, cam tot pe-acolo…

EU CRED CĂ DIACONESCU ARE FAȚĂ DE PREȘEDINTE . PREȘEDINTE DE SCARĂ . IAR DACĂ VA IEȘI PREȘEDINTE LA NOI VA FI CEVA MARE ME SCARA RICHTER . DE 8 GRADE CRED . ACUM E DE 6 GRADE DE CEVA TIMP DE CÂND CU CRIZA . MĂ CUTREMUR NUMAI LA GÂNDUL CĂ DDD VA FI ÎN CAPUL S(T)ATULUI . VA FI UN DAN CĂPITAN DE PLAI CU GÂND SĂ AJUNGĂ GENERAL , DAR EL SĂRACUL E UN BIET SOLDAT ÎMPUȘCAT ÎN SPATE (SAU ÎNCĂ NU). ORICUM DIN ALEGERI SE VA ÎNTOARCE PE SCUT , NU CU SCUT , CUM SPUNE LEGENDA ! ȘI ÎNCĂ CEVA DDD SE VA TRANSFORMA CÂT DE CURÂND ÎN DDT (DAN DIACONESCU TÂMPIT, TEMBEL , TERORIST , TONT , TURMENTAT , TERORIST , TIRAN , TOLOMAC ȘI MĂ OPRESC AICI CĂ AȘ MAI GĂSI VREO DOUAĂZECI ȘI OPT DE CUVINTE CU T) . ARRIVEDERCI DDD DE PE STICLĂ (CÂT DE CURÂND ȚI SE VA PUNE DOP (DIACONESCU OFICIAL PREȘEDINTE !) HAI BĂSE !(DU-TE DUPĂ JEAN…CONSTANTIN … TE PUPĂ JEAN !) PA!

Eu sunt de părere că never say never… Mereu e loc de mai rău… ca să fiu pesimistă…

Eu îl regret pe Burebista. Încă nu mi-a trecut, deşi s-a scurs oleacă de vreme…

Înseamnă că ne ducem de râpă definitiv şi chiar îl vom regreta pe Băsescu. Nici chiar aşa, Tudor Barbu prim-ministru. Magda Ciumac prinde şi ea vreun post? Probabil că Tolea va fi şef la SPP.

Sa fie un nou Becali?:)) "Scena" politica din Romania presupun ca functioneaza dupa o "scenografie" prost gregizata, mai ales de mass media. :))

Tot iti mai pierzi timpul cu lucruri trecatoare? Cine isi mai aduce aminte de Constantinescu? Putine Personalitati raman in imaginarul colectiv…

Eram fan DD, dar acum, vad ca m-am inselat amarnic…

Mi-a placut "laurentziu" tare de tot! Parca nu mai are sens sa mai adaug ceva,
Cred ca suntem o tara de presedinti! HALAL BRE!

Stii ceva? Nu ma mai speria! Daca se va intampla si asta, desi am o varsta la care cu greu lasi totul in urma, pleeeeeeeeeeec !

…. ma tem ca ai dreptate…..

dar tot cu complicitatea astoraa de care pomenesti…..

imi plac filmele si teatrul, dar nu sufar de scenarita, crede-ma, Geocer

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.