Hai sa ne destindem un pic

6

Postat de Geocer | in categoria haios, poze haioase | pe data de 03-08-2010

V-am pregatit pentru azi doua poze care mie mi s-au parut haioase, la care am adaugat cateva comentarii ca sa fie masa bogata.


  • Preturi fabricate
 Voi cum credeati ca vin pe lume preturile? Poate ca ati crezut ca pica asa de undeva din cer? Sau ca le aduce cineva cu roaba? Nu, nenica ! Preturile se fabrica, la fel ca pungile sau ca sticlele. Pe masini speciale, sub atenta supraveghere a specialistilor in fabricat preturi, sunt controlate de CTC-iste si abia dupa aceea li se da drumul sa zburde libere prin magazine. Cele mai apreciate preturi sunt alea mici, asa incat fabrica despre care se face vorbire in poza alaturata s-a specializat in fabricarea acestui tip de preturi.
Parca-l si aud pe patronul unui magazin comandand la telefon  reprezentantului fabricii : „Te rog frumos, trimite-mi  si mie vreo 2000 de preturi de 1 leu si cinspe bani, ca pe-alea  de saptamana trecuta le-am vandut ca pe ca painea calda.”
Este ca v-ati schimbat complet parerea despre preturi?

  • Doua-ntr-una ca e superoferta

Sunt frecvente greselile de tipar ce apar pe „burtierele” televiziunilor, dar de data asta am surprins ceva mai special. Daca cea de pe banda mica si neagra mai e de inteles, avand in vedere faptul ca litera i se afla langa o pe tastatura, deci se poate s-o tastezi pe una in locul celeilalte atunci cand te grabesti, cea mare pe fond rosu e chiar caraghioasa si denota o asa de mare necunoastere a limbii romane incat nu prea am ce sa comentez. Cred ca autorul ei a facut scoala generala la fara frecventa.

Comments (6)

Asteptai sa o vezi pe Ema la TV? 😉

Băsescu e de vină!

Logatu, asta nu e postul la care presteaza Ema.

Canguru, ai dreptate : Basescu e de vina pentru tot ce nu merge bine-n tara asta.

Nu e de la Phoenix? Mie asa mi se pare.
Ce pot sa zic, o sa le spun colegilor mei sa se uite de doua ori inainte sa dea drumul la stiri…

Gamalia, chiar nu mai stiu de pe ce post am pozat-o. S-ar putea sa fie de la voi !

Salutare geocer … știi la ce mă gândeam ? Ce-ar fi să fie un afiș în care să se scrie : VÂND MĂNUȘI LA MÂNA A DOUA !?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.