Marcile inregistrate ale mai-marilor zilei

2

Postat de Geocer | in categoria frauda, politica, spaga | pe data de 22-09-2010

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti. Pe vremea cand se potcovea guvernul Nastase cu epitetul de „cel mai corupt guvern post-revolutionar”, activa in cadrul acestuia un ministru care a reusit sa-si faca din nume, un renume. Cuvantul „spagaton” era un fel de marca inregistrata,  desemnand o spaga sanatoasa, o spaga mai speciala dedicatie speciala pentru acel ministru al turismului. Caci altfel, oricum se pare ca toti luau spaga. 
Ca sa nu ramana mai prejos, PDL-istii aflati azi pe valurile guvernarii incearca din rasputeri sa-si impuna, fiecare cum poate, propria marca. Iata-le pe cele cateva pe care le-am identificat eu :
  • „Baselnita” este cuvantul ce desemneaza o gaselnita prezidentiala. Se stie ca principala preocupare a lui Base este aceea de a-si compromite, anihila sau distruge adversarii politici. Baselnita este o modalitate gasita de presedinte si anturajul sau pentru a mai aresta cate un adversar, sau de a-l arata cu degetul in piata publica.
  • „Bociuna” reprezinta o minciuna marca Boc. Toti politicienii mint, dar l-ati vazut pe Boc cum isi spune minciunile? Privindu-te in ochi, fara sa clipeasca, fara sa-i tresara niciun muschi al fetei. Ca si cand ar spune cel mai incontestabil adevar ce s-a rostit vreodata.
  • „Franastase” este o frauda privind numarul de parlamentari si de voturi comisa de catre Roberta Anastase. Asa cum Boc este capabil sa te minta in fata, fara macar sa clipeasca, la fel de capabila este si d-na Anastase sa fraudeze voturile parlamentarilor in asa fel incat sa iasa ce vrea Partidul. E un mare talent, trebuie sa recunoasteti.
  • „Deturnudrea”. Pai la cum se pricepe doamna ministru al turismului sa deturneze banii catre firmele de partid, nu merita si dumneaei o marca inregistrata?
  • „Agramateba” este un agramatism marca EBA. Inutil sa va amintesc cateva „perle”, acestea au circulat destul, atat pe net cat si la TV. Din pacate, electoratul a trimis-o pe EBA in Parlamentul European, asa incat ne-a lipsit de alte si alte minunate agramatisme de acest tip.
Nu am pretentia ca as fi epuizat toate marcile inregistrate ale alesilor nostri, dar macar am inceput enumerarea lor. Sunt convins ca si cititorii mei vor identifica alte si alte astfel de marci.

Comments (2)

Buna ziua.
Ma numesc Cristian, administratorul directorului web http://www.edelbeta.ro.

Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

Titlu – WMS
url – http://www.pointlogistix.ro/crosspoint-wms.html

Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

Cristian, nu. Multumesc!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.