Adunate de ici de colo

14

Postat de Geocer | in categoria scurte | pe data de 13-10-2010

 • Cica Angela Merkel i-ar fi zis lui Boc ca in Spatiul Schengen nu e loc pentru coruptie. Stai sa ne primeasca pe noi in spatiul ala, sa vezi ce loc comod o sa-i facem;
 • Autoritatile romane isi linistesc cetatenii : viitura chimica de pe Dunare este inofensiva. Au masurat ei pH-ul si este de 7.7, valoare care se incadreaza in limitele normale. Dar nu sufla o vorba despre concentratia de mercur si de cadmiu. Ca de fapt, aceste elemente chimice au fost deversate. Aaa, stiu de ce : laboratoarele din Romania nu sunt capabile sa faca astfel de analize. Prin urmare, pestii ne pot muri linistiti, ba chiar si noi putem muri la fel de senini (si cretini, vorba unei colege) mancand pesti infestati, caci pH-ul este in limite normale;
 • Un important institut francez a realizat un clasament al injuraturilor cel mai des utilizate de catre soferi in trafic. Chestii precum „connard” (nenorocitule), „putain” (tarfa ordinara), „merde” (kaka) sau „abruti” (bruta). Slabut, dragi prieteni francezi, slabut rau de tot. Sa veniti la noi sa va dam lectii de injurat. Apropo, acum cativa ani un francez venit sa lucreze aici pentru mai multa vreme s-a apucat sa invete limba romana. Nu mica mi-a fost mirarea intr-o zi, in trafic, sa-l aud injurandu-l pe un alt sofer :  „du-te-n p_ _ _a ma-tii!”. Asa da!
 • Comments (14)

  injuraturile se invata cel mai rapid 😉

  Pai da, ceva ca lumea nu invatase. Doar injuraturi.

  pai, cu cifre si sume, eu stiu ca germania e una dintre cele mai corupte tari din europa… asa ca d-na merkel poa’ sa se duca sa se culce 🙂

  Asa este : coruptie exista peste tot. Tocmai de aceea de multe ori ne deranjeaza faptul ca suntem aratati cu degetul in aceasta privinta.

  […] Adunate de ici de colo Wed Oct 13, 2010 11:58 am Cica Angela Merkel i-ar fi zis lui Boc ca in Spatiul Schengen nu e loc pentru coruptie. Stai sa ne primeasca pe noi in spatiul ala, sa vezi ce loc comod o sa-i facem; Autoritatile romane isi linistesc cetatenii : viitura chimica de pe Dunare este inofensiva. Au masurat ei pH-ul si este de 7.7, […] […]

  „…sa-l aud injurandu-l pe un alt sofer : ”du-te-n p_ _ _a ma-tii!”. Asa da!”
  ASA NU! Eu – sincer sa fiu – as prefera sa se dezvete si soferii romani de injurat atat de „aprig” in romaneste, nu sa se invete si strainii… (NU ca as prefera injuraturile in alte limbi…)

  Daniel Rus: Injuraturile si bancurile reprezinta cea mai autentica si cea mai larg raspandita (chiar daca – in opinia mea – nu tocmai cea mai „frecventabila”) forma de folclor contemporan, respectand INTOCMAI caracteristicile sale definitorii: autorul ii este anonim, circula „pe cale orala” (n-am aflat sa existe cursuri formale nici in domeniul injuraturilor, nici in cel al bancurilor) si se imbogateste mereu.

  Sigur ca nu-i recomandabil sa injuri, dar … tu n-ai facut-o niciodata?

  Nu stiu ce s-o fi putut intampla in acele (putine) ocazii cand am fost beat, anesteziat si/sau cand aveam febra atat de mare incat aproape aiuram, dar in mod constient, de cand am ajuns la varsta adulta (nu pun la socoteala si „grozavelile” copilariei si adolescentei), nu-mi trebuie o mana intreaga ca sa numar de cate ori am injurat PERSONAL (la adresa cuiva) – si asta se intamplase fara nervi, fara furie, „in scop didactic” (ca sa dezvat persoana – de care „imi pasa”, caci altfel „nu m-as fi sinchisit” – sa (eventual „sa ma”) injure). Altfel, in mod impersonal, mi se mai intampla s-o fac (MAI ALES in gluma – dar SI „in serios”) (dar niciodata implicand ascendentii sau credinta religioasa a cuiva) – si caut sa fac in asa fel incat sa mi se intample cat mai (tot mai) rar.

  Inseamna ca esti un om foarte cuminte! Ceea ce se poate spune despre foarte putini alti oameni.

  Nici o grija, DIN PACATE imi am „pacatele” mele (si NU sunt putine), doar ca sunt ALTELE, nu asta.

  Toti avem pacate!

  EO: Germania este tara care RECUNOASTE una din cele mai mari coruptii din UE… Accentuarea anume a ACELUI cuvant iti spune ceva?

  Înseamnă că n-ai văzut„poziția copilului„.
  acolo să vezi și să auzi „ subtilități pornografice„..

  N-am vazut „Pozitia copilului”. Iar cand am scris eu acest articol, nici macar nu fusese facut acest film.

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.