Basescu si-a atins scopul

10

Postat de Geocer | in categoria Basescu, blogger | pe data de 19-10-2010

Etichete:

Putin conteaza daca interceptarile au fost facute legal sau nu, putin conteaza daca ele sunt sau nu relevante in dosaul lui SOV, oricum putin ii pasa lui Base si de lege si de aplicarea ei. El a vrut cu tot dinadinsul sa compromita ideea de presa independenta.
Daca pana acum doar se banuia ca televiziunile si presa scrisa sunt la cheremul patronilor si ca trebuie sa joace asa cum le canta acestia, acum tot poporul a avut ocazia sa afle cum ii pune la punct Vantu pe angajatii sai. Totul se rezuma intr-o fraza simpla : „Injuri si lauzi pe cine-ti spun eu, iar daca nu-ti convine esti liber sa pleci!”
Daca SOV le impune asta, e clar ca si Voiculescu face la fel (apropo, cand o sa citim si stenogramele celuilalt mogul?), dar si Valentin Paunescu. Nu conteaza decat interesul politic si economic al patronului, nimic altceva. Noi suntem masa de manevra si nimic mai mult. Iar noi, ca niste fraieri ce suntem, ne certam intre noi luand apararea nu stiu carui politician sau om de afaceri. Da-i dracului pe toti!
Si mai e ceva : pana si blogosfera a fost „atinsa” de stenogramele acelea, avand in vedere faptul ca SOV zice ca o sa cumpere si vreo 2 bloggeri dintre cei mai importanti.
Deci, in cine si in ce mai poti avea incredere in tara asta? In nimeni si in nimic, este mai mult decat evident!

Comments (10)

[…] Basescu si-a atins scopul Tue Oct 19, 2010 15:45 pm Putin conteaza daca interceptarile au fost facute legal sau nu, putin conteaza daca ele sunt sau nu relevante in dosaul lui SOV, oricum putin ii pasa lui Base si de lege si de aplicarea ei. El a vrut cu tot dinadinsul sa compromita ideea de presa independenta. Daca pana acum doar se banuia ca televiziunile […] […]

Eu încă-l aştept cu banii, că tare mi-ar prinde bine… :)))))))

Pai nu pe tine vroia el sa te cumpere!

Păi, n-ai zis „vreo 2 bloggeri din cei mai importanţi”? Cred că mă-ncadrez… :))

Probabil ca te incadrezi, dar el i-a si nominalizat : Zoso si Boby Voicu.

credeam ca stim deja toate lucrurile astea si inainte de stenogramele lu’ peste

Se cam stiau, dar mai mult la nivel de banuiala. Acum e o certitudine.

IARASI vesnicul „cartitor” „de serviciu”:

„Daca SOV le impune asta, e clar ca si Voiculescu face la fel […] dar si Valentin Paunescu.”
E clar – in virtutea CARUI rationament?
Parca NOI eram suparati pe strainii care judeca TOTI romanii „dupa chipul si asemanarea” celor mai frecventi si asidui „vizitatori” romani „la ei”! Acum suntem NOI cei care judecam intregi categorii (in loc sa judecam fiecare membru al lor in parte), tragand concluzii generalizatoare din activitatea si atitudinea unor membri care s-ar putea sa nu fie reprezentativi?
(Eu NU contest faptul ca poate si ceilalti o fac, ci sustin doar ca faptul in sine ca unul dintre ei o face NU reprezinta o dovada ca o fac si ceilalti – asta chiar lasand deoparte faptul ca IN OPTICA MEA chiar si faptul ca SOV ar fi facut-o e inca departe de a fi fost dovedit „beyond any reasonable doubt”.)

„Da-i dracului pe toti!”
Hm! (De data aceasta NU ideea o contest, ci formularea ei.)

„…pana si blogosfera a fost “atinsa” de stenogramele acelea, avand in vedere faptul ca SOV zice ca o sa cumpere si vreo 2 bloggeri dintre cei mai importanti.
Deci, in cine si in ce mai poti avea incredere in tara asta?”
AH! Ce-mi place rationamentul, modul de reactie… Adica SOV ZICE – si noi percutam imediat (asa-a, fara nici o dovada) pierzandu-ne increderea in confrati?
(Chiar afirmatia din text era ca „SOV zice ca o sa”, nicidecum ca „SOV zice ca a facut”, deci pe de o parte el doar zice – ceea ce NU constituie o dovada peremptorie ca intr-adevar intentiona sa si faca, si CU ATAT MAI PUTIN ca si-ar fi si dus la indeplinire eventuala intentie de moment – si pe de alta parte el doar urma sa initieze actiunea – ceea ce nu ar fi putut constitui o dovada decat eventual pt faptul ca el incearca, adica 50% „s-a facut”: EL vrea; nu exista nicaieri nici macar AFIRMATIA ca ar fi si reusit, cu atat mai putin vreo urma de DOVADA ca ar fi reusit!)

Victor, tocmai pregatesc un articol in care voi scrie cat de bine este ca SOV a ajuns sa le impuna angajatilor sa critice puterea.

Este SI DOVEDIT faptul ca le impune, SAU doar „se zice ca…”? (Nu stiu, nu-l cunosc, nu sunt NICI foarte curios – din nou e vorba doar de acuratete si de pertinenta ideilor dezbatute.)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.