Careu de dame, cu as in coada

10

Postat de Geocer | in categoria lansare, Oana Stoica-Mujea, policier | pe data de 19-10-2010

Sau cu valet, sau cu popa, depinde cum il vede fiecare pe Bogdan Hrib, scriitorul si editorul care le va insoti pe cele 4 dame din titlu.
Iar damele sunt intr-adevar de calibru. O avem mai intai pe cea mai cunoscuta scriitoare si bloggerita pitesteanca, Oana Stoica-Mujea. Cine n-o stie pe Oana si romanele sale cu elfi sau cu pistoale, nu exista!
Apoi, doamna Lucia Verona, dramaturg cunoscut si respectat in toata tara. Doamna Lucia s-a apucat sa scrie romane politiste si se pare ca-i ies bine. O sa va povestesc eu cum este, dupa ce-o sa-l citesc pe cel care se vinde cu Revista Flacara („Crima la Jubileu”).
Urmeaza, in ordinea numerelor de pe tricoul ud (adica, asa-mi inchipui eu, ca va fi un concurs de tricouri ude intre cele 4 dame), Ivona Boitan zisa si „testoasa de serviciu”, pe care de fapt o cheama altfel si care in timpul liber ii scrie emisiunile lui Maruta. Ivona isi va lansa ultimul sau roman, „Hotii de timp”.
Am lasat-o mai la urma pe fosta balerina, sportiva care a slabit nu stiu cate zeci de kg in nu stiu cate zile de dieta, doamnelor si domnilor, scriitoarea Monica Ramirez tot cu un roman politist („Asasin la feminin”).
Ca sa nu va plictisesc prea mult, va rog sa notati ca pe cele 4 dame, plus valetul lor, le vom avea la Biblioteca Judeteana din Pitesti, joi 21 octombrie, la ora 15.00. Dar n-o sa putem decat sa le ascultam si admiram, mai mult ar fi rusine, vorba Emei.
La final, iata si afisul evenimentului

Lansare cu 4 dame

Lansare cu 4 dame la Pitesti

Comments (10)

[…] Careu de dame, cu as in coada Tue Oct 19, 2010 9:52 am Sau cu valet, sau cu popa, depinde cum il vede fiecare pe Bogdan Hrib, scriitorul si editorul care le va insoti pe cele 4 dame din titlu. Iar damele sunt intr-adevar de calibru. O avem mai intai pe cea mai cunoscuta scriitoare si bloggerita pitesteanca, Oana Stoica-Mujea. Cine n-o stie pe Oana si romanele sale […] […]

Cu un așa purtător de cuvânt,
de-ar fi ploaie, de-ar fi vânt,
tot vine lumea , de la mic la mare,
să le asculte pe doamnele autoare.

Na, ca am uitat sa public afisul. Ma duc repede sa fac un update!

In articol nu apare precizarea ca afisul publicat la final ar reprezenta un up-date ulterior…

Conteaza asa de mult?

Nu – doar pt acuratete…

Deci, in mod CERT ne vedem acolo, da?

Mi-am luat liber de la munca pentru chestia asta, deci sigur vin.

Deci, admiratorii tai n-or sa vada nicio stire facuta de tine, joi?

[…] Judeteana cu intentia clara de a participa la acele lansari ce erau prevazute acolo si despre care am scris si eu acum cateva zile. Tocmai sosise si Ema, iar Valive era pe-acolo cam de vreo jumatate de ora. Pe Ada […]

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.