Careul de dame : fuse si se duse

17

Postat de Geocer | in categoria Ema Pirciu, lansare, Oana Stoica-Mujea, pitesti | pe data de 22-10-2010

Etichete: , , ,

Ieri, pe la ora 3 trecute fix, soseam in tromba la Biblioteca Judeteana cu intentia clara de a participa la acele lansari ce erau prevazute acolo si despre care am scris si eu acum cateva zile. Tocmai sosise si Ema, iar Valive era pe-acolo cam de vreo jumatate de ora. Pe Ada n-o cunosteam, iar ea nu ne-a tras de maneca sa ne spuna cine este, asa ca ar fi trecut neobservata daca n-ar fi ridicat-o Oana in picioare.
Cum m-a vazut, d-na Lucia Verona a si aruncat pastila : „Oana nu vine!” „Nu vine? E mancata!”, am raspuns imediat. Si i-am trimis si un SMS, ca sa stie. De fapt, era doar o stratagema, asa ca Oana a aparut in ultima clipa.
Desi eu visam la un concurs de tricouri ude, in realitate a fost mai degraba un concurs de arme de foc. Bogdan Hrib a venit cu Kalashnikov-ul (sau ce marca o fi fost puscociul ala), Oana si Lucia cu niste pistoale, nu stiu Ivona si Monica daca aveau si ele macar vreun revolver la ele, ca nu le-am perchezitionat. Fac o paranteza : mai copii, Monica n-are si ea blog? Hai, pistol poate ca n-are, dar nici blog? UPDATE : Am aflat. Monica are si ea blog. Iata link-ul !
Bun, pun o poza, apoi va mai povestesc cate ceva.

Pitesti : Lansare cu 4 dame

Pitesti : Lansare cu 4 dame


Deci, asa cum a spus si Ema, in sala era putina lume cu adevarat interesata de cartile ce se lansau, de fapt sala fusese umpluta cu niste elevi de liceu care mai tot timpul au vorbit intre ei. Ca la scoala! Dar noi eram atenti la ce spun scriitori, asa ca aproape ca nici nu i-am auzit. Iar eu mai eram atent si la facut poze, caci Lucia Verona imi daduse aceasta sarcina de care m-am achitat si eu cum am putut.
Bogdan Hrib s-a plans din nou in legatura cu faptul ca in Romania cartea se vinde foarte prost, ca spre deosebire de alte natii, romanul prefera sa cumpere autori straini, ca editura sa e nevoita sa vanda la preturi de nimic cartile si asa mai departe. Eu mi-am amintit ca acum cativa ani buni am cumparat (la Paris) romanul lui Balzac „Cousin Pons” cu doar 1.5 Eur, deci un pret comparabil, ba pe alocuri chiar mai mic decat cel la care se vand anumite carti de la Tritonic. In plus, românul nu are puterea de cumparare a francezului, iar acum mai e si criza. Deci, cred ca e scuzabil consumatorul român daca prefera sa cumpere mancare in loc de carti. Pana la urma, cartile se pot imprumuta si de la biblioteca, daca ai chef sa citesti.
Fetele au vorbit destul de putin, cred ca erau cam emotionate, sau suparate, nu stiu. Le-o fi suparat Bogdan Hrib spunandu-le cati bani vor avea de platit drept impozite si contributii sociale, in urma recentelor modificari de legislatie. Adica, despre Oana stiu : ea sigur nu era emotionata, mai degraba suparata. Dar poate ca o sa-i treaca si ei pana la urma, nu?
Acestea fiind zise, mai pun o poza si imi inchei articolul. Ia uite-i cum stau ei (si ele) acolo aliniati frumos, asteptand intrebarile celor din sala, intrebari care au intarziat sa apara!
Inca o poza de la lansare

Inca o poza de la lansare

Comments (17)

[…] Careul de dame : fuse si se duse Fri Oct 22, 2010 11:05 am Ieri, pe la ora 3 trecute fix, soseam in tromba la Biblioteca Judeteana cu intentia clara de a participa la acele lansari ce erau prevazute acolo si despre care am scris si eu acum cateva zile. Tocmai sosise si Ema, iar Valive era pe-acolo cam de vreo jumatate de ora. Pe Ada n-o cunosteam, iar […] […]

Ba am mai, Geocer, mai…da’ e undercover, cum ii sade bine si frumos unei spioance adevarate ;))

http://asasinlafeminin.wordpress.com/

Ah…si-n alta ordine de idei, ca m-am zapacit, nu-ti faci un pustiu de bine sa-mi trimiti si mie ceva
poz(n)e daca zici ca ai? Macar asa pentru posteritate:) Mersi!

Monica, ti-am trimis cateva poze.

opa…stai ca mai trimisesem un mesaj, dar n-a intrat, nu-s de ce…hmmmm
Deci, ca sa ma repet, ziceam ca am blog, da’ e undercover cum ii sade bine unei spioance veritabile;)
http://asasinlafeminin.wordpress.com/

Comentariile care contin link-uri intra la moderare, de aceea nu aparusera. Acum le-am dat drumul.

aha, acum m-am dumirit! mersi mult pentru poze:)

Mulțumesc de poze 🙂
Data viitoare nu mai ezit. Una dintre motivele pentru care n-am tras de mânecă pe nimeni a fost faptul că arăți total diferit de ce îmi imaginam eu din poze 🙂 Diferit în bine, să ne înțelegem.

Stiu prea bine ca nici in poze si nici in realitate nu arat grozav, asa ca gaseste si tu alta explicatie 😀

nu, nu, serios vorbesc. Arăți foarte bine. Și eu am rămas surprinsă 🙂
Altă explicație… Mă adaptez greu. Se pune?

Sa zicem ca esti un pic mai timida. Deci, se accepta 😀
Cat despre cum arat eu … cam ca tatal tau, ba chiar mai in varsta, nu?

[…] De la Geocer(mulțumesc): […]

[…] recente geocer on A fost careulBlog Geocer » … on A fost careulAda Pavel on A fost careulLoredana on A fost careulAda Pavel on A […]

Ma bucur ca am reusit sa vin, mai ales ca atmosfera a fost … spumoasa.

Gabriela, sper ca vom avea ocazia sa mai participam la astfel de evenimente frumoase (si spumoase).

la vârstă, poate, la înfățișare.. nu mai știu cum arată tata. Așa că lăsăm timiditatea mea ca motiv principal 😉

De ce ies submarinele albaneze la suprafata din doua în doua minute?Ca sa respire vîslasii …

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.