4

De prin lume adunate

Posted by Geocer on 30 octombrie 2010 in De prin lume adunate |
 • Incetul cu incetul, calmul se restabileste in Franta dupa puternicele manifestatii din ultimele saptamani. Pana la urma, nici ei n-au reusit sa faca mare lucru impotriva dictatorului, asa ca varsta minima de pensionare va ajunge la 62 de ani. Ca sa se pensioneze la aceasta varsta, francezii trebuie sa fi lucrat 41 de ani, deci sa se fi angajat cel tarziu la varsta de 21 de ani. Altfel, pensia poate veni mai tarziu, ajungand pana la 67 de ani. Nasol!
 • Si tot in legatura cu manifestatiile francezilor impotriva majorarii varstei de pensionare : sindicatele au stabilit in mod indubitabil faptul ca agenti de-ai politiei au fost infiltrati in randurile manifestantilor in scopul de a incita la violente, dand astfel motive fortelor de ordine sa intervina pentru dispersarea manifestantilor. Metoda asta au luat-o in mod sigur de la romani. Numai la noi, la un moment dat erau mai multi agitatori de-ai politiei decat manifestanti.
 • In nise colete trimise catre locasuri de cult evreiesti din SUA s-au gasit materiale explozive gata sa faca bum. Ehei, nici donatiile nu mai sunt ce-au fost.
 • Nici portughezii n-o duc mai bine decat noi. Fiind considerati de catre celelalte state din zona Euro drept „veriga slaba”, cu o economie destul de „scuturata” de criza, avand un guvern minoritar in parlament, Portugalia ar fi putut avea parte de o criza politica puternica daca nu s-ar fi ajuns la un acord intre partidul de guvernamant si opozitie in ceea ce priveste adoptarea bugetului pe 2011.
 • „Imi place viata, imi plac femeile”. Asta a declarat Berlusconi, acuzat fiind ca a primit intr-una din vilele sale pe o copila care inca n-a implinit 18 ani. A primit-o de mila, cica. Si a ajutat-o, fiind un suflet foarte caritabil. Se pare ca ar trebui sanctificat!
 • In Marea Britanie, o organizatie caritabila ofera 230 de Euro oricarui toxicoman care accepta sa i se faca vasectomie. Decat sa faci copii handicapati, mai bine lipsa!
 • 4 Comments

  • VictorCh spune:

   „Nici portughezii n-o duc mai bine decat noi.”
   Esti SIGUR de aceasta afirmatie? Eu parca altfel stiu… (Si NU ma refer la Portugalia, ci la PORTUGHEZI!)

   „…a primit intr-una din vilele sale pe o copila care inca n-a implinit 18 ani. A primit-o de mila, cica.”
   Asta-mi aminteste de o „vorba” straveche: „Hotul neprins e negustor cinstit!” (El stie, dumneata stii, eu stiu, stiu si „aia” – da’ daca n-au dovezi?!?)

  • Daurel spune:

   Teroristii sunt neobositi…Au profesori teribili…

  • Rappa_ru' spune:

   Aparent nici lumea nu e mai linistita si lipsita de probleme ca si tarisoara noastra scumpa:D…fiecare cu povestile lor nationale;))…salutari si o duminica frumoasa:)

  Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

  Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
  This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.