2

Goguț si programul politic al PSD

Posted by Geocer on 17 octombrie 2010 in Goguţ, scrisoare deschisa |

Multa vreme, Goguț n-a mai scris nimic. O fi fost si el (ca noi toti) scarbit de politica damboviteana? O fi fost plecat in vacanta? Nu i-or fi mai dat parintii voie? Ramane un mister de nepatruns. Cert este ca in dimineata asta m-am trezit cu o noua scrisoare a micutului personaj, scrisoare numai buna de publicat. Iat-o :

Draga domnule nenea Ponta,
Aflati despre mine ca ma numesc Goguț, am 12 ani si sunt bine sanatos ceea ce va doresc si lui matale. Si mai aflati ca lumea ma cunoaste foarte bine, pentru ca eu le-am scris mai multor politicieni  si i-am sfatuit numai de bine, asa ca m-am gandit sa va scriu si lui matale, caci v-am vazut ieri toata ziua la televizor. De fapt, mai mult bunicul v-a vazut, ca eu ma jucam cu masinuta aia noua pe care mi-a cumparat-o el, ca mama n-a avut bani sa-mi cumpere pentru ca „nenorocitul ala de Boc” (asa a zis tata, sa stiti) i-a micsorat salariul de a ajuns sa castige mai putin decat lua tata ajutor de somaj, dar nici el nu mai ia nimic acum, ca i s-a terminat perioada asa ca se scoala de dimineata si se duce sa-i ajute pe oamenii care vin la piata sa-si descarce marfa ca sa mai castige si el un ban.
Si eu de-asta m-am gandit sa va scriu ca sa vorbiti dumneavoastra cu tatal lui matale, ca asa a zis bunicul ca sunteti urmasul lui Iliescu si eu stiu ca tot bunicul mi-a spus ca pe vremuri lumea zicea ca „Iliescu apare, soarele rasare”, iar tata mereu zice „Lasa ca rasare el soarele si pe strada mea!”. Si m-am gandit eu asa ca poate daca o sa vina domnul tatal dumneavoastra sa faca o vizita la noi pe strada, poate ca o sa rasara soarele, cum vrea tata.
Si vreau sa va mai rog ceva, daca tot v-am scris, ca am vazut ca ati zis in programul dumneavoastra ca in prima zi cand veti veni la conducere o sa mariti la loc salariile cum au fost. Asa ca va rog eu, sa mariti si pensiile nu numai salariile, ca si bunicul si bunica se plang mereu ca au pensii mici si sa-i dati si lui tata un serviciu, ca am vazut ca dumneavoastra le puteti face pe toate, ca tata zice ca in piata cel mai bine se vand tigarile si ca daca nu-si gaseste nimic de lucru o sa se duca si el sa vanda tigari in piata ca aia pe care-i vede el in fiecare zi, dar eu cred ca asta nu e o meserie chiar asa de buna si de aceea va rog sa-i dati dumneavoastra o meserie mai buna, ca dumneavoastra de toate puteti sa dati la oameni dupa cum am vazut eu ieri la televizor. Va multumesc si astept cu incredere.
Cu drag,
Goguț

2 Comments

  • […] Goguț si programul politic al PSD Sun Oct 17, 2010 9:50 am Multa vreme, Goguț n-a mai scris nimic. O fi fost si el (ca noi toti), scarbit de politica damboviteana? O fi fost plecat in vacanta? Nu i-or fi mai dat parintii voie? Ramane un mister de nepatruns. Cert este ca in dimineata asta m-am trezit cu o noua scrisoare a micutului personaj, scrisoare numai buna […] […]

  • VictorCh spune:

    La fel de simpatic si la fel de „pe faza” Gogutul…

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.