Jurnal de TIB (prolog)

6

Postat de Geocer | in categoria Fără categorie | pe data de 06-10-2010

Etichete:

Nu, la TIB nu expun articole de blog, ci cu totul altceva. Pana la urma, imi castig si eu existenta, ca si cititorii mei, dand cu sapa la o firma. Se nimereste ca firma sa fie franceza, deci iata-ne expozanti in pavilionul francez care de la o vreme este tot in pavilionul principal, cel mare si rotund de la Romexpo. Particip a doua oara in calitate de expozant, asa ca pot foarte lejer sa fac o comparatie cu ceea ce era anul trecut. De fapt, nu sunt mari schimbari, criza inca se fare resimtita, numarul de expozanti fiind mult mai mic decat acum 2 ani cand am fost doar vizitator.
N-o sa ma apuc aici sa fac reclama produselor pe care le fabricam si expunem, o sa va povestesc doar cate ceva despre atmosfera generala si despre organizare.
Deschiderea a fost azi, 6 octombrie, dar noi am sosit de ieri pe la panz, cu intentia de a ne amenaja standul. Anul trecut am venit la 10 dimineata, dar tot ceea ce tinea de structura si amenajarea vitrinelor era deja terminat. Anul asta, abia pe la 7-8 seara am putut sa ne incepem si noi activitatea. Proasta organizarea, mai pe scurt. Ca sa fim siguri ca in dimineata asta vom avea totul gata (trebuia sa expunem esantioanele si bannere-le sa pregatim mapele de prezentare) a trebuit sa muncim cateva ore, dupa ce alte cateva asteptaseram ca muncitorii sa termine de montat ce aveau de montat.
Ca sa n-o mai lungesc, prologul TIB-ului de anul asta a fost obositor si plictisitor. Sa vedem ce-o fi mai departe. Promit sa revin, inclusiv cu poze cu standul nostru.

Comments (6)

În prima secundă am citit „exponat”, în loc de „expozant”. :))))
De ce să nu faci reclamă la firma la care lucrezi?… Bagă poze, să vedem cu ce se ocupă Geocer în timpul liber, când nu scrie pe blog… :)))))))

Andrei, voi baga cat mai curand poze. Mi-a placut chestia aia cu timpul meu liber!

N-am ajuns la TIB, dar te-am gasit, in sfarsit, aici!
Sa aveti succes!

Marada, multumesc ca m-ai gasit.

Chiar: reclama nu (neaparat), da’ DE CE sa nu ne spui CU CE te ocupi TOTUSI „in timpul liber”? (Bravo, Anndryusha!)

Pai, in „timpul liber” dau cu sapa, evident!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.